Стана много трудно да си активен гражданин, приятели. Активен селянин

...
Стана много трудно да си активен гражданин, приятели. Активен селянин
Коментари Харесай

За кого да гласувам?

Стана доста мъчно да си деен жител, другари. Активен селяндур всеки може да е, ма жител... напън. Активните жители познават стратегиите на партиите, които се явяват на избори и преценят коя дава отговор на техните ползи. Активните селяни гласоподават по броя кебапчета, които ще получат по един или различен метод на изборите. От толкоз доста компромати обаче, то правилно на човек не му остава друго, с изключение на да муа кебапчета и да гледа сеира.

Но въпреки всичко по какъв начин да изберем за кого да гласуваме и коя е нашата партия? Пресилено е да чакаме от гласоподавателя да чете предизборни стратегии в ерата на тик-ток, „ Нетфликс “ и „ Ергенът “, още повече, че стратегиите са скучни, а шоуто, което върви към претендентите, е забавно. Кой се напил, кой се наял, кой... Къде ти на фона на това риалити ще заравяме нос в сухи документи. Затова взех решение да ви улесня, както върша всяка събота, и да ви поднеса главните точки на партиите под формата на въпроси, а отговаряйки им, ще разберете в чие политическо семейство ще намерите себе си.

И по този начин. Отговорете с „ да “, „ не “ или „ не съм сигурен “ на следните въпроси и изказвания, като за „ да “ получавате 10 точки, за „ не “ 5 точки, а за „ не съм сигурен “ – кило горски гъби и пердах с шибойчица по босите стъпала:

1. Киро е отговорен за всичко.

2. Трябва неотложно България да напусне Европейски Съюз и НАТО, селяните София, а софиянците – морето. В този ред.

3. Обичам да почивам в Гърция, вкарайте ни незабавно в Шенген.

4. Какво наличие, какви османци, върнете си ни турското иго!

5. Върнете си ни придвижването по Патриарха.

6. Пешо, върни ми парите!

7. Европейският съюз е същото като Съветския съюз, само че е Европейски съюз.

8. Долу еврото, плащайте ни в рубли.

9. България не трябва да влиза в еврозоната, само че аз може.

10. България би трябвало да върне суверенитета си от Брюксел, само че мен може да ме пратите там.

11. Върнете си ни придвижването по Патриарха.

12. Най-добре е да създадем от Северна Македония синя зона, с цел да има къде гласоподавателите да си паркират колите. За небългарски жители синята зона да е алена.

13. По едно малко за всичко и оркестър „ Канарите “!

14. Иван Костов е отговорен!

15. Да пратим оръжие на Украйна

16. Да пратим самун и сол на Русия.

17. Зеленски не съществува, той е холограма на Хилари Клинтън, която желае да открадне съветските деца и да ги заведе на пица с кристали в Ню Йорк.

18. Бог да пази царя и лейди Кейт!

19. Върнете си ни придвижването по Патриарха!

20. Какви кюлчета, никакви кюлчета не съм виждал?

21. Ще задържам всички и нещата ще се оправят.

22. Гласувайте за мен и ще ме заловен за мандаринките

23. Икономическата ни стратегия е от 212 страници, всичко е написано подробност по подробност, гласувайте за нея, не за мен. В противоположен случай, ще ви хвана за мандаринките. Ще боли.

24. Без Русия няма да има България!

25. Путин е по-висок даже от Орбан, а Орбан е исполин!

26. Върнете си ни придвижването по Патриарха!

27. Ако не гласувате за мен, ще излезна и ще почна да описвам... За всеки имам по нещо.

28. На Делян Пеевски са му доста сладки бузките.

29. Ако спечелим ние, ще победим на Евровизия. С гайди и същински юнаци.

30. " Лудогорец "  шампион!

Отговори:

Резултат от 160 до 300 точки: Вие сте гласоподавател на ГЕРБ. Или на Движение за права и свободи. Или на Има Такъв Народ. Или на „ Възраждане “. Няма значение, за който и да пуснете, Бойко ще си пристигна.

Резултат от 1 до 160 точки: Вие сте замърсен либерал! За който и да пуснете,  другите са повече от вас. А и смяната на придвижването по Патриарха просто умъртви демократичната концепция!

Резултат: 0 точки. Поздравявам ви, вие сте болшинство. Истински светци. Ходещи икони. Няма още роден Спасител, който да е заслужен за мъченичеството ви, по тази причина предпочитате да се разпънете сами на кръста, единствено и единствено да не вземе да пристигна някой и да ви оттърве от тъгите, без да е изцяло подобаващ за това.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР