Най-големият град в Австралия, Сидни - ще представи най-голямото шоу

...
Най-големият град в Австралия, Сидни - ще представи най-голямото шоу
Коментари Харесай

Как ще посрещнат Нова Година по света - подготвят се ослепителни спектакли

Най-големият град в Австралия, Сидни - ще показа най-голямото шоу с фойерверки в света при посрещането на Нова година.
Рекордното количество пиротехника, както и нови резултати с фойерверки и цветове ще осветят хоризонта на пристанищния град в продължение на 12 минути и ще доставят наслаждение на над 1,5 милиона предстоящи фенове.
„ Сигурна съм, че ще се насладим на това, че красивото ни пристанище ще бъде осветено както в никакъв случай до момента “, съобщи кметът на Сидни Кловър Мур.
Празничната атмосфера ще премине през огромните градове в Азия, Европа, Африка и Северна и Южна Америка.
Силното наличие на полицията се трансформира в основен детайл от празненствата, с цел да бъдат опазени тълпите, които биха могли да се трансфорат в цел на терористични офанзиви.
Небето над Хонконг ще бъде осветено от фойерверки, изстреляни от пет шлепа, плаващи в пристанище Виктория, което 10-минутно шоу ще бъде следено от от 300 000 души на брега.
В Джакарта стотици двойки ще сключат брак на всеобща сватбена гала, само че тези в потърпевшата от цунами провинция Бантен бяха призовани да не вършат ваучър с цел да покажат респект към жертвите от бедствието.
В Токио японците ще наводнят храмовете за звъна на Нова година, до момента в който американският боксьор Флойд Мейуедър младши ще се изправи пред локалния кикбоксьор Теншин Насукава в дуел край Токио.
В съветската столица Москва ще има к0онцерти и светлинни шоута, които ще трансфорат в еуфория от светлини парковете на града и повече от 1000 ледени пързалки са отворени за търсещи забавление московчани и посетители на града.
Френската столица Париж ще види фойерверки,и звуково и светлинно шоу под логото " приятелство ", което ще се организира на Шанз-Елизе макар проектите за по-нататъшни антиправителствени митинги на " жълтите жилетки " на фамозния бул..
В немската столица Берлин феновете на музиката ще се забавляват с концерт на Бранденбургската врата, само че известната немска традиция за стартиране на фойерверки за отбелязване на новата година е неразрешена в някои други градове заради опасения за сигурността.
Британската столица ще посрещне новата година, като отпразнува връзката си с Европа на фона на бъркотията за гласуваното овакантяване на Европейски Съюз след референдума за Брекзит и спекулациите ще има ли изобщо Brexit.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР