Медийните гиганти правят годишните си представяния, /б.р.известни и под общото

...
Медийните гиганти правят годишните си представяния, /б.р.известни и под общото
Коментари Харесай

Медийните гиганти ухажват рекламодателите, докато разходите се пренасочват към цифровите технологии


Медийните колоси вършат годишните си представяния, /б.р.известни и под общото за промишлеността наименование Upfronts/ пред рекламодателите тази седмица на фона на обилни разтърсвания в промишлеността. Стачките на холивудските сценаристи и артисти завършиха, което значи, че поредицата от предварителни срещи за договаряне и продажба на рекламно време в Ню Йорк евентуално още веднъж ще бъде звездна, главното понижаване на разноските е значително в огледалото за назад виждане, а стриймингът е обхванал напълно рекламните модели. И въпреки всичко, тазгодишните презентации на  идват посред по-нататъшен ужас за промишлеността.

„ Чувствам, че това е миг, по отношение на това какво ще донесе идната година, две години “, сподели гавният изпълнителен директор  на Warner Bros. Discovery Дейвид Заслав сподели по време на диалога за приходите на компанията предходната седмица. 

Ето кои евентуално ще бъдат тематики за разискване по време на седмицата на Upfronts, без значение дали на сцената, в публиката или зад кулисите. Те, значително задават и трендовете в тлобален проект за промишлеността в идващите месеци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР