Дяволско предизвикателство в TikTok уби 10-годишно дете. Ммомичето се е

...
Дяволско предизвикателство в TikTok уби 10-годишно дете. Ммомичето се е
Коментари Харесай

Потресаващ случай! Дяволско предизвикателство в TikTok уби 10-годишно дете

Дяволско предизвикателство в TikTok умъртви 10-годишно дете. Ммомичето се е задушило до безсъзнание с колан в дома си и е издъхнало в италианския град Палермо на остров Сицилия. До случая се е стигнало поради рисково „ предизвикателство “ в TikTok. Детето е намерено, изгубило схващане, от неговата сестра. Семейството го е закарало до болница.

Лекарите са се борили за живота на момичето, само че на идващия ден са установили мозъчна гибел.

Говорител на клиниката „ Ди Кристина “ удостоверява случая. Родителите на детето са се съгласили да дарят органите му за трансплантации.

Момичето е желало да взе участие в рисково „ предизвикателство “ в TikTok, което се трансформира във фешън вълна измежду младежите през последните месеци.

Те увиват вратовете си с колан, до момента в който се снимат с мобилните си телефони и демонстрират фотоси и видеа в обществената мрежа.

Потресаващ случай! Дяволско предизвикателство в TikTok умъртви 10-годишно дете 28.05.24 13:45 Невиждано злополучие! Над 2000 души са заровени живи в демонично свлачище в Папуа Нова Гвинея (ВИДЕО) 28.05.24 13:26 Калин Стоянов за обира в Шивачево: До момента има открити две гилзи, води се следствие 28.05.24 13:25 Нещо ново става на фронта: Русия струпва войски по северната граница на Украйна 28.05.24 13:00 Васил Божков излиза на независимост против 130 хиляди лв. 28.05.24 12:52

„ Нямахме визия за това “, споделя бащата на Антонела пред вестник La Repubblica. Той считал, че щерка му гледа танцови хореографии и други любопитни видеоклипове в TikTok. „ Дъщеря ми – моята дребна Антонела, умира поради рискова игра в TikTok. Как мога да се оправя с това? “, разяснява мъжът.

Съдебните органи и организациите за протекция на детето са почнали следствия, а полиция е проверила мобилния телефон на Антонела, оповестява вестник La Repubblica.

Кметът на Палермо Леолука Орландо разяснява, че той и целият град са в потрес.

„ Дебатът за младежите и обществените мрежи е просрочен – изключително след пандемията, която ни тласна още повече към цифровата връзка “, показва той.

След случая с Антонела психолози и специалисти също приканват за законови ограничавания върху метода, по който децата употребяват мобилните си телефони и обществените мрежи.

Дори едно такова „ тестване “ да не приключи със гибел, то може да навреди доста на децата. В случая с „ предизвикването “, в което взе участие Антонела, специалисти предизвестяват и за припадъци, гърчове, мозъчни увреждания и гибел.

 

Източник – bTV

 

 

Още вести четете в: Крими & Темида, Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР