Странджа вече е открито гробище: Десетки трупове на мигранти гният

...
Странджа вече е открито гробище: Десетки трупове на мигранти гният
Коментари Харесай

Странджа вече е открито гробище: Десетки трупове на мигранти гният по склоновете й

Странджа към този момент е намерено гробище: Десетки трупове на мигранти гният по скатовете й. Причината за гибелта им постоянно е апетит, обезводняване, безсилие или корист със стимуланти за устойчивост.
Красивата, мистична и най-зелената планина – Странджа, се трансформира в намерено гробище. Буквално на всяка крачка има мъртвец на мигрант. Това сигнализират читатели на Флагман.бг, които към този момент се опасяват да се разходят свободно в планината.

На злокобните находки хората се натъкват главно в общините Средец и Малко Търново,

където мигрантският поток е максимален. Причината за гибелта им постоянно е апетит, обезводняване, безсилие, от сърдечна непълнота, инсулт, инфаркт или вирусно заболяване. Зимата постоянно намират гибелта си поради студа – от измръзване, а лятото ги убива и непоносимата горещина. Възможно е и да взимат стимуланти за устойчивост и за по-бързо прекосяване на кръстосан регион. Профилите са съвсем идентични, мъже сред 18 и 40 години. Има мощно разложени тела, които са престояли най-малко половин година и се откриват чак в този момент, разкриха за Флагман.бг източници.

„ Навсякъде из планината смърди ужасяващо. Вече заобикаляме разходките по странджанските пътеки. Не знаем на какво ще се натъкнем – на група мигранти или на трупове. Превърнаха красивата ни Странджа в гробище. Преди всеки уикенд идвахме на село, в този момент все по-рядко “, сподели пред Флагман.бг бургазлия, който има къща в село Момина черква.

Димитър Гърдев пред SafeNews: Изоставаме от общата европейска защита 23.07.24 09:27 Напрежение в Егейско море сред Турция и Гърция 23.07.24 09:26 Странджа към този момент е намерено гробище: Десетки трупове на мигранти гният по скатовете й 23.07.24 09:25 Революционната платформа JOBee намира бързо мечтаната работа 23.07.24 09:00 Радев прикани: Министерство на външните работи да съблюдава Конституцията и процедурите 23.07.24 08:54

Проблемът е сериозен и не е от през вчерашния ден и през днешния ден.

От няколко години отделението по „ Съдебна медицина “ в УМБАЛ-Бургас е претъпкана от непотърсени трупове на бежанци и се постанова да бъдат слагани в хладилници като този – за сладолед.

Източник: Флагман.бг

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР