Корнелия Нинова упорито крие Вигенин от дебатите, вместо него праща

...
Корнелия Нинова упорито крие Вигенин от дебатите, вместо него праща
Коментари Харесай

Смела жена с един замах приключи ,,Промяната“: Не ви искаме! Във властта сте като пътна злополука

Корнелия Нинова настойчиво крие Вигенин от дебатите, вместо него праща Гечев, което е верен ход. Щото Вигенин ще дръпне Българска социалистическа партия надолу. А Гечев се показва доста добре. Лорер споделя вицове: „ Всичките ни претенденти са подготвени да отстояват българския народен интерес “. Точно Политическа партия, които обмениха наличието си във властта с измяната си за Северна Македония.
Лорер би трябвало да изясни за какво в последната минута Политическа партия трансформираха ПВУ по този начин, че да се наложи да затворим тецовете оптимално бързо, вместо да се борим за противоположното. Лорер би трябвало да изясни за какво Политическа партия включиха в ПВУ изваждането на ЕСО и „ Булгартрансгаз “ от забранителния лист за приватизация на БЕХ! Вместо това Лорер ни изяснява разликата сред фискалната и паричната политика с една доста особена рекламация в случай, че точно Асен Василев вкара България в серпантина от задължения с идиотския мотив, че дългът на България бил доста дребен (благодарение на дисциплината досега) и сме можели да се разпищолим. Да се разпищолим за жителите да си помислят, че при Политическа партия се живее добре и да си откупим подправено изборите. Лорер да приказва за стопанска система е извънредно прекарване. То е като Венеция Ангова да приказва за военно дело, а Кирил Петков – за газовия бранш.
Лорер има голословно самочувствие в случай, че всички ние преживяхме и претърпяваме, и още доста дълго ще претърпяваме тяхното безочливо, некадърно и разрушаващо ръководство! Лорер непрестанно приказва, че някой различен „ плаши “ нацията ни, само че в действителност Политическа партия са тези, които ни затриха и върнаха назад! Лешоядско извлачване на последните останки от едвам дишащата ни страна. Дилетантщината на Политическа партия е най-плашеща от всичко, тъй като тя ни вкара в още по-голяма взаимозависимост, в отчайващо самопредлагащо се раболепство. Политическа партия се занимаваха с доноси, считайки, че сходно омерзително държание, ползвайки наивните американци, може да им подсигурява дълготрайно позициониране във властта. Но както всички знаем, лъжите са ефикасни, само че за малко. Политическа партия абдикираха от националния интерес до степен на парадокс!
Безпомощните страни са пробна територия, инструмент за непознатите тактики и играчки за случайността! Политическа партия са тези, които в най-голяма степен сложиха страната в безспорна взаимозависимост от въшния фактор. Те се предлагаха на външния фактор като прислужници, УНИЖАВАЙКИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ Пожарна охрана НЕВИЖДАН ДОСЕГА НАЧИН… и в този момент още веднъж претендират да не престават смяната! Не, благодарим! Не ви желаеме. Вие във властта сте като пътна акцидент.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР