Историческият финал на 12 сезон на Капките“, състоял се за

...
Историческият финал на 12 сезон на Капките“, състоял се за
Коментари Харесай

Велик, велик, велик! Владо Зомбори развълнува десетки хиляди като Фреди Меркюри! (видео)

Историческият край на 12 сезон на „ Капките “, състоял се за първи път в препълнената зала „ Арена София “, си заслужаваше чакането.

Не единствено поради огромното шоу, което спретнаха от екипа, само че и поради следващото брилянтно осъществяване на шлагера на сезона – Владо Зомбори. 

За последния лайв Зомбори бе оставил „ черешката върху тортата “. Пловдивският артист се превъплъти в кожата на безсмъртния фронтмен на „ Куин “ Фреди Меркюри и накара 11 000 души в залата и милиони пред екраните да настръхнат от неспокойствие.

Задачата сигурно не беше лесна, тъй като в досегашните издания имаше няколко фалшификати на великия Фреди, като феновете няма да не помнят осъществяването на един различен огромен подражател – артистът Владо Михайлов.

Зомбори обаче още веднъж сподели, че в това шоу просто няма еднакъв. 11 000 фенове затаиха мирис, до момента в който гледаха разтърсващото му осъществяване на „ Show must go on “.

Емблематичната ария е една от последните на Фреди и е записана в миг, в който той към този момент знае, че е болен от нелечимата болест СПИН и му остават едвам няколко седмици живот.

С „ Шоуто би трябвало да продължи “ Зомбори постави завършек на шоуто си в „ Като две капки вода “. И го направи като същински първенец.

„ Ние си отиваме, само че шоуто продължава “, съобщи Зомбори по отношение на избора си на финално парче.  

След последния акомпанимент на песента пък Владо се наслаждения на овациите от екзалтираната аудитория, която му сподели огромната си обич. Любов, която Владимир Зомбори завоюва още от първото си явяване на сцената на „ Капките “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР