Бях омъжена за Найден повече от десет години. Изглеждаше, че

...
Бях омъжена за Найден повече от десет години. Изглеждаше, че
Коментари Харесай

Мъжът ми дойде у дома с любовницата си и изгони мен и дъщеря ми. Заклех се да му отмъстя

Бях омъжена за Найден повече от 10 години. Изглеждаше, че всичко посред ни бепе наред – щерка ни растеше безгрижна, в дома ни цареше разцвет и естетика, брачният партньор ми обичаше мен и щерка ми и ни отделяше цялото си време.

Един ден Найден срещна собствен другар от университета. Той му предложи работа с прилична заплата, брачният партньор ми се съгласи. Оттогава аз вечно изгубих спокойствието си.

Вечер Найден стартира да изчезва; той и приятелят му започнаха постоянно да вървят на питейни заведения и сауни. Понякога мъжът ми въобще не нощуваше у дома, ставаше раздразним и когато започвах да го запитвам за това, той отговаряше с крясъци.

Найден не прекарваше повече време с щерка си, към този момент не му беше забавно. Вкъщи за него беше скучно, а с приятеля му беше друго – нови девойки, занимания, пиянство.

Една вечер Найден се върна вкъщи не самичък, а на разположение с младо фино момиче. Каза ми, че незабавно би трябвало да си амбалирам нещата, да взема щерка си и да отида, където желая.

Бях шокирана. Помолих го, просто го помолих, най-малко да има благосклонност към щерка си, тъй като беше късно през нощта. Нямаше къде да отидем. Но на него не му пукаше; той подвигна щерка ни от леглото и ни избута през вратата.

Останахме на улицата без нищо. В този миг си дадох тържествено заричане, че един ден ще отмъстя на мъжа си за унижението, което ни спретна.

Останахме да нощуваме при моя другарка, а на сутринта с щерка ми отидохме в родното ми село. Там не ми беше останал никой, единствено къщата на родителите ми в покрайнините.

Беше остаряла тухлена къща, която се нуждаеше от главен ремонт – през процепите на прозорците влизаше мраз, от тавана капеше вода, а дъските бяха изгнили. Но започнах да коригирам всичко със личните си ръце, употребявайки спонтанни средства, с цел да направя къщата годна за живеене.

Една остаряла съседка живееше наоколо, помнех я от детството. Започнахме да поддържаме връзка и да си оказваме помощ. Но съседката скоро стартира да се разболява и не можеше да се грижи за добитъка, тъй че ме помоли да взема всичките й домашни животни за себе си. Добрата жена ни даде крава, дузина кокошки и две прасенца.

С течение на времето стопанството ни се разрастна. С щерка ми не можехме да изядем цялата продукция, която получавахме от животните. Затова взех решение да продавам артикули на пазара. Истински от село – яйца, мляко, сирене, сметана.

Замислих се да стартира дребен бизнес. Така че купих още една крава и започнах да създавам разнообразни млечни артикули за продажба. Тази концепция се оказа много доходоносна и моите млечни артикули се появиха на рафтовете на няколко магазина.

Станах същински фермер, даже наех няколко помощника да се грижат за фермата.

И тогава се обади някогашната свекърва, която като че ли беше не запомнила за внучката си, тъй като не се беше обаждала, откогато аз и детето останахме сами. Не желаех да поддържам връзка с нея и непосредствено й го споделих.

Но, явно, на свекърва ми и Найден й бяха споделили, че в този момент всичко е наред с мен, имам личен бизнес и пари. Найден постоянно се подчиняваше на майка си, тъй че след няколко дни пристигна в селото.

Видя, че с щерка ми живеем в хубава къща, а не в остарялата къща, в която бяхме първоначално, видя, че наоколо има джип, че детето е добре поддържано и аз наподобявам добре.

И по някаква причина Найден реши, че в този момент има право да се меси в моя живот и този на щерка ни.

Той обаче даже не предполагаше, че пред него към този момент не е неговата вярна и наивна брачна половинка, а напълно друга жена. Бях станала мощна, горда, уверена в себе си персона, която нямаше да разреши на никого да ме манипулира.

Найден се приближи до мен и понечи да ме прегърне, само че аз го отблъснах. Изобщо не желаех да го виждам и да приказвам с него. Затова извиках един от моите служащи и го помолих: „ Павел, покажи на индивида къде е изходът, той инцидентно е попаднал на неверното място. “ И той си потегли.

Щом затворих вратата след себе си, избухнах в сълзи, тъй като към момента обичах Найден и желаех щерка ми да има татко. Но не можех да простя позорното му изменничество. Той пропусна шанса си за амнистия, когато изрита щерка ми и мен през вратата.

Сбогом.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР