Звездите на Hollyoaks изразиха мнение относно неотдавнашната поредица от изхвърляния

...
Звездите на Hollyoaks изразиха мнение относно неотдавнашната поредица от изхвърляния
Коментари Харесай

Звездите на Hollyoaks говорят за масовото избиване на герои от сапунката на Channel 4

Звездите на Hollyoaks показаха мнение по отношение на неотдавнашната поредност от изхвърляния на сапунката Channel 4, която включва 20 герои, които са изхвърлени от шоуто.

Шефовете към този момент са почнали всеобщото лишаване на герои, като двама герои към този момент са трагично убити. Миналия вторник вечерта Лизи Чен-Уилямс припадна и умря по време на сватбеното празненство на татко си Дейв.

И единствено часове по-късно нейна близка другарка умря, откакто взе същата партида медикаменти. Докато фамилията на Лизи беше погълнато от тъга за загубата, нещастието сполетя за повторно Маккуин. Въпреки че Мари Филдинг беше тази, която припадна първа, Хънтър Маккуин за жалост загуби живота си от страната на брат си близнак Принс.

Това идва, откакто шефовете на Channel 4 разкриха, че шоуто е понижено от нормалните пет епизода на седмица, единствено до три. Но Кийрън Ричардсън, който играе Сте Хей, и Джорджи Портър, който играе Тереза ​​Маккуин, си споделиха думата по отношение на последния ход на шоуто, защит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР