Руските системи за противовъздушна отбрана свалиха над района на руския

...
Руските системи за противовъздушна отбрана свалиха над района на руския
Коментари Харесай

Русия свалила ракети, бомби и БПЛА над Белгород

Руските системи за противовъздушна защита смъкнаха над региона на съветския Белгород две противорадарни ракети , шест управляеми бомби и един БПЛА. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, представени от ТАСС.

" На 13 май към 19:30 ч. бяха прекъснати редица опити на киевския режим за осъществяване на терористични офанзиви на територията на Руската федерация с противорадарни ракети, управляеми авиационни бомби и безпилотен летателен уред от авиационен вид. Дежурните системи за Противовъздушна отбрана унищожиха две противорадиолокационни ракети, шест управляеми авиационни бомби и един БЛА над територията на Белгородска област ", ​​казаха те.
 19 починали и 27 ранени при обстрела на Белгород Обновена
19 починали и 27 ранени при обстрела на Белгород

В неделя част от многоетажна постройка в Белгород се срути заради украински обстрел

Припомняме, че  поради украински обстрел. Най-малко 19 души починаха, а други 27 ранени бяха ранени при обстрела на Белгород. 

Следственият комитет на Руската федерация заяви, че е формирано наказателно дело за тероризъм след сриването на част от жилищна постройка в Белгород.

Повече от 250 поданици на село Разумное краткотрайно напуснаха домовете си заради " рухване на взривоопасни предмети ", Преди това той разгласи откриването на два кратера в Разумное " с хипотетично намиращи се в тях избухливи предмети ", без да прецизира за какви предмети става дума. 

Телеграм каналите Baza и " Внимание, вести " настояват, че тежка авиационна бомба УАБ-500 е паднала в селото и не е избухнала . Според някои известия е имало две бомби - едната е паднала нощес, а втората рано сутринта на няколко десетки метра от жилищни здания. Властите не са удостоверили публично тази информация.
 Русия свалила украински дронове над Белгородска област
Русия свалила украински дронове над Белгородска област

За следващ ден региона е подложена на украински огън
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР