ВАШИНГТОН (AP) — Шестдневен проект на американския кей в Газа

...
ВАШИНГТОН (AP) — Шестдневен проект на американския кей в Газа
Коментари Харесай

Повече помощ, получавана от американския кей за хората в Газа, твърдят официални лица след проблемно изстрелване

ВАШИНГТОН (AP) — Шестдневен план на американския пристан в Газа стартира да получава повече помощ за палестинци в потребност, само че изискванията са предизвикателни, обявиха американски чиновници в четвъртък. Това отразява по-големите проблеми с доставянето на храна и други хранителни запаси на гладуващите хора в обсадената територия.

Плаващият пристан имаше затруднено изстрелване, като тълпи прегазиха някои от първите камиони, идващи от новия воден от Съединени американски щати морски път и взимане на наличието му през уикенда. Един мъж от тълпата е убит при към момента неизяснени условия. Това докара до двудневно прекъсване на разпределението на помощта.

Американските военни работиха с Организация на обединените нации и израелски чиновници, с цел да изберат по-безопасни различни направления за камиони, идващи от кея, сподели американският вицеадмирал Брад Купър пред кореспонденти в четвъртък.

В резултат на това кеят на Съединени американски щати в сряда представляваше 27 от общо 70-те камиона с помощ, които Организация на обединените нации съумя да събере от всички сухопътни и морски пресичания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР