Най-богатият човек на планетата бил получил и милиарди долари от

...
Най-богатият човек на планетата бил получил и милиарди долари от
Коментари Харесай

Започна се! Киевски политолог натопи Илон Мъск в секс афера ...

Най-богатият човек на планетата бил получил и милиарди долари от Путин

 

Москва може да е подкупила американския предприемач Илон Мъск, който неотдавна беше опозорен  с преференциални за Русия оферти по какъв начин да се постави завършек на войната в Украйна.

Това съобщи съветският политолог и журналист Андрей Пионтковски в YouTube канала Feygin Live, представен от УНИАН.

Според него първоначално самият той е бил сигурен, че избрана агентка на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) може да е съблазнила Мъск.

" Това е кагебистки способ... Какво е истинското в този способ? Това е копие. Такива международни звезди като Орбан, Тръмп, папата в този момент приказват същото ", споделя Пионтковски.

Няколко дни по-късно моите по-цинични сътрудници ме поправиха: „ Спомняте ли си, че Мъск имаше съществени финансови проблеми? “ А по-късно получи няколко милиарда $ от незнаен задграничен вложител “, добави политологът.

На 3 октомври Илон Мъск в своя Twitter предложи лична версия за кротичък контракт сред Украйна и Русия.

По-конкретно, предприемачът предложи да се проведат повторни избори под контрола на Организация на обединените нации в украинските територии, окупирани от руснаците.

Украинският президент Володимир Зеленски реагира на " мирния проект " на Мъск. Той разгласява анкета: " Кой Илон Мъск ви харесва повече? " с два вероятни отговора: „ Този, който поддържа Украйна “ или „ Този, който поддържа Русия “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР