Наскоро Драгана Миркович изнесе пореден концерт в България, този път

...
Наскоро Драгана Миркович изнесе пореден концерт в България, този път
Коментари Харесай

Драгана Миркович с шокиращи признания за живота

Наскоро Драгана Миркович изнесе следващ концерт в България, този път във Видин. Тя бе мощно впечатлена да види родната звезда Глория измежду публиката. Двете се срещнали и си разменили благи думи. Драгана е обичана певица в страната ни, само че и тя обожава българската аудитория.

При гостуването си в нашата страна тя даде извънредно изявление пред вестник " Телеграф ", което несъмнено ще стопли сърцата на многочислените ѝ почитатели у нас.

- Драгана, преди няколко седмици бе концертът ви във Видин, какви са усещанията ви? Българската аудитория доста ви обича, каква страст изпитвате, когато сте на сцената у нас?

- Много съм щастлива, че българската аудитория ме обича и аз нея също. Всеки път доста се развличам, когато съм на концерт в България. Искам да благодаря на всички, които бяха на спектакъла във Видин и които скандираха „ Драгана, Драгана “. Българските почитатели са фантастични. Винаги идват да се снимаме преди и след концерта. Много обичам българската аудитория.

- Разкажете ни за някоя занимателна преживелица с български почитатели.

- Не се е случвало нещо кой знае какъв брой характерно, само че когато бях на първите си концерти в България, не разбирах български език толкоз добре, колкото в този момент, и ми беше доста необичайно, когато чувах „ още, още “ (смее се). Не знаех какво значи, само че след това разбрах и в този момент, като чуя тези думи, знам, че желаят да им пея още и още.

- На концерта присъстваше и нашата огромна звезда Глория, разкажете ни за вашето запознанство и за усещанията ви една от друга?

- Глория ме впечатли, че пристигна на моя концерт. Тя е извънредно красива и доста прелестен човек. Разговаряхме доста хубаво между тях и както и споделих в DM SAT TV, аз от България познавам само нея и Азис. Много съм щастлива, че се запознахме точно с нея.

- Бихте ли помислили върху концепцията за дует сред двете? Това ще бъде голямо благополучие и за българската, и за сръбската аудитория.

- Аз обичам доста дуетите, в никакъв случай не съм имала срещу колаборации с сътрудници. Просто би трябвало да попаднем на някоя хубава и добре звучаща ария. Ако намерим такава и създадем доста хубаво парче, на драго сърце.

- Глория и доктор Евгени Евтимов ви направиха огромна изненада и също по този начин и страховит подарък.

- Това, което Глория и Евгени ми бяха приготвили като изненада, нямам думи да го опиша. Изобщо не съм очаквала и бях въодушевена, че една от моите най-любими фотоси, правена на концерт в България, са я употребявали и я бяха създали на гравюра. Не мога да ви опиша какъв брой хубаво и прелестно бе за мен като жест. Невероятно е чувството да знаеш, че някой е помислил за теб и се е постарал да те изненада. Направиха ме доста щастлива и благодаря за това.

- Колко време останахте в България и имате ли обичано място тук?

- Не бях за дълго в България, искаше ми се, само че просто имам доста задължения. Моят обичан град е столицата ви София. Може би тъй като най-често съм била там и съм имала задължения. България е прелестна. Много мои другари почиват във вашата страна и са мощно впечатлени, приказват единствено хубави неща. Иначе мъжът на сестра ми е роден в България, тъй че и аз обичам страната ви.

- Вие сте емблематичен реализатор. Каква е тайната на триумфа, която ви държи на върха толкоз доста години?

- Благодаря доста. Истината е, че и аз постоянно се запитвам коя е тайната. От началото на моята кариера съм обичала качествената музика и своята аудитория. Много се трудих да им покажа какъв брой доста ги обичам и съм им признателна, че са моя поддръжка и че толкоз доста ме обичат. Публиката е най-важната част от моята кариера.

- Има ли някоя ария от репертоара ви, която приемате като друга от всички останали?

- Не разделям в никакъв случай песните си. Обичам безусловно всяка една от тях. Мога вероятно да кажа нещо за песента „ Сама “. Тя излезе през 2002 година, когато моят живот се промени, когато се омъжих и сътворих семейство. Може би по тази причина съм някак обвързвана с тази ария, тъй като се случи тъкмо в този стадий от живота ми.

- От две години целият свят се намира в извънредно тежка обстановка. Как COVID-19 повлия на вас и смятате ли, че още веднъж ще живеем обикновено?

- В обстановка на пандемия е извънредно тежко за актьори, артисти, музиканти, които сме привикнали да имаме непрестанен контакт с публиката и хората. Аз приказвам от свое име. Имам цялостни 37 години кариера. През целия си живот съм привикнала да съм измежду хора, да ги прегръщам, да ме целуват, да ме заловен за ръка. Така че това най-вече ми липсва, това, че не съм с моята аудитория.

- Ако се върнете обратно във времето, има ли нещо, за което съжалявате и което бихте трансформирала?

- Като се замисля, нищо не бих трансформирала. Всичко се случи по този начин, както трябваше и в вярното време.

- Коя е Драгана отвън светлините на прожекторите и какво вашите почитатели не знаят за вас?

- Не съществува нищо, което почитателите ми не знаят за мен. Аз съм доста открита персона и към феновете ми, и към публицистите. Затова се знае всичко за мен. Аз не се опасявам да приказвам за себе си.

- Смятате ли, че има невъзможни неща, или всичко се реализира, стига да го искаш от сърце и да не се отказваш по пътя на реализирането на една фантазия?

- По мое мнение съм постигнала доста повече от това, което даже би могло и на сън да ми се случи, или което да си помисля и в най-лудите си фантазии. Така че в моя живот не съществува нещо, което да желая още или да диря да ми се случи. Това, което имам, е повече, от което съм мислила, и по тази причина ще е неправилно да желая още. Човек би трябвало да е удовлетворен и признателен на това, което има.

- Вие сте извънредно същински и открит човек. Обичате хората, няма по какъв начин да не обичате и животните. Имате ли домакински любим?

- Имах куче, което се споделяше Рекс и което доста обичах. Той е сниман и в един мой видеоклип към песента „ Другови “. Той също доста ме обичаше. Когато умря, аз взех решение, че не желая различен домакински любим, тъй като доста се обвързвам и изпитах огромна болежка, когато го изгубих. Не мога повече да си причиня това.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР