Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин не бил в добри отношения

...
Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин не бил в добри отношения
Коментари Харесай

Игуаин не харесвал Флорентино Перес

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин не бил в положителни връзки с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес при престоя си на “Сантиаго Бернабеу”.

Това показа бащата на футболиста, който бе потърсен за мнението му преди значимия дуел сред Юве и “белия балет” от 1/4-финалите на Шампионската лига.

Днес “бианконерите” одобряват именития си противник на “Алианц Стейдиъм” от 21:45ч. в първи дуел от тази елиминационна фаза.

“Перес бе повода Гонсало да си тръгне от Реал. Гонсало несъмнено не го харесваше. Смятам, че Карим Бензема, Кристиано Роналдо и Игуаин можеха да създадат много неща дружно. Очевидно е, че се изисква доста повече от футболисти на това равнище. Преди два месеца всички подлагаха на критика Роналдо. Бензема пък получава непрестанни нападки”, стартира Хорхе Игуаин за “Cadena Ser”.

“През последните 10 години Роналдо и Лионел Меси преобладават в наградата “Златната топка”, до момента в който най-хубавите нападатели в Европа са Бензема, Игуаин, Роберт Левандовски, Единсон Кавани и Луис Суарес. Всички те търпят критики”, добави бащата на аржентинската звезда.

“Не е елементарно да играеш против Реал Мадрид. Те имат необятен и много надарен състав. За жал, Ювентус има футболисти, които са контузени, само че Масимилиано Алегри е образован треньор, който може да се оправи с проблемите против Реал”, приключи бащата на Игуаин. Серия А 30 кръг, събота 31 март  Ювентус 3:1краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР