Нападателят на Барселона Роберт Левандовски обвини шефовете на бившия си

...
Нападателят на Барселона Роберт Левандовски обвини шефовете на бившия си
Коментари Харесай

Левандовски отправи тежки обвинения към Байерн

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски упрекна шефовете на някогашния си клуб Байерн (Мюнхен), че не са постъпили правилно по отношение на него. Полякът даде изявление за ESPN, в което показа, че е трябвало да изтърпи доста неистини, само че е удовлетворен, че всичко е в предишното и към този момент е футболист на Барса.

“Дали напускането ми е обвързвано със слуховете, че Байерн се интересува от Ерлинг Холанд? Не, това нямаше нищо общо с него. Аз не бих имал проблем той да пристигна в клуба”, съобщи Левандовски.

“Някои хора не приказват истината, а други неща. За мен постоянно е било значимо да съм оптимално откровен и може би за някои това е било проблем. Чувствах, че това е точният миг да дойда в Барселона. Имаше доста политика в седмиците, откакто желанието ми стана ясно. От Байерн се пробваха да намерят мотив за продажбата ми за пред почитателите, тъй като осъзнаваха, че те мъчно ще я одобряват. И аз трябваше да се примиря, че ще чуя доста измислици и неистини. Не желая да встъпвам в елементи. Въпреки всичко, знаех, че даже в този интервал почитателите ме подкрепят”, изясни позицията си Левандовски.

“Сега съм благополучен. Едва от няколко дни съм в Барселона, само че се приспособявам бързо. Имам отлична връзка с Чави, той доста ми оказва помощ. Това важи и за съотборниците ми. Радвам се, че още веднъж ще играя с Обамеянг. Той ми е другар, а и се разбирахме отлично на терена в Борусия (Дортмунд)”, сподели Левандовски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР