Именно църковни служби с музика на известната американска певица водят

...
Именно църковни служби с музика на известната американска певица водят
Коментари Харесай

Тейлър Суифт пее в църква

Именно църковни служби с музика на известната американска певица водят младите в църквата в Хайделберг. Миксът от музика онлайн, само че и истории от духовния живот на Тейлър Суифт привлякоха хиляди. Тя се счита за най-голямата поп звезда в света и е културен феномен в Съединени американски щати.

Освен за музиката на църковната работа става дума и за индивида Тейлър Суифт.

„ Тейлър Суифт е доста забавна. Тя идва от католическа среда, израснала е в американския Библейски пояс, където религията, културата и политиката вървят доста тясно дружно, а по-късно се еманципира, като се афишира за християнка и демократка по едно и също време. И това е в действителност вълнуващо в нея ”, споделя доктор Винченцо Петрака, свещеник на градската черква и остарялата градска енория Heiliggeist-Providenz.

Младите хора са в църквата, само че освен те. „ Особено се фокусирахме върху по-младите хора, които също пристигнаха. Имаше доста почитатели на Тейлър Суифт, изключително ученички. Но също по този начин и хората, които идват на черква в неделя, също бяха там. Голямото ни терзание беше, че те ще останат настрани, само че всички се смесиха. Имахме огромно събиране от доста младежи, почитатели на Тейлър Суифт, които довоедоха майките си на службата. Имахме двойка, която празнуваше 40-ата годишнина от сватбата си. Той беше в инвалидна количка, а една жена беше с 89-годишната си майка ”, изяснява свещеник Петрака.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР