Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев

...
Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Президентът Радев да не спекулира със страховете на хората

Недопустимо и безконтролно е от страна на президента Румен Радев да плаши хората с искрено неистинен закани за присъединяване на натовски войски за потушаване на войната в Украйна. Това съобщи в своя позиция ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Прочетете още
Всеки опит за втълпяване на страхове по този метод демонстрира или предпочитание за нерегламентирана интервенция в хода на предизборната акция или осъществяване на задачите на съветската агитация и хибридна война. Напомням, че всички сходни решения по Конституция може да вземе единствено и само българският парламент, показва още Пеевски.

" Подчертавам, че пред нас като парламентаристи в никакъв случай не е стоял сходен избор, нито някой е имал сходно желание ", сподели още той.

Безпрецедентната ни поддръжка за Украйна е резултат от твърдото ни разбиране като евроатлантици и консенсуса за това, че би трябвало праволинейно да отстояваме тези полезности като помогнем да бъде прекъсната антихуманната експанзия. Но, твърдо декларирам, че друга алтернатива за поддръжка за Украйна в никакъв случай не е била на дневен ред!, безапелационен бе Пеевски.

Предупреждавам господин Радев - използването на страховете на хората се санкционира от народа! Защото за българските жители е най-важна сигурността за тях и децата им тук и в този момент. И всички ние сме длъжни да я подсигуряваме с думи и дейности, добавя Делян Пеевски.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР