Намирането на нови приложения на добре познати неща може да

...
Намирането на нови приложения на добре познати неща може да
Коментари Харесай

Защо руските шофьори имат в колата си... медицинска клизма?

Намирането на нови приложения на добре познати неща може да се дефинира и като съветско забавление. Вечният дефицит, първо на артикули по рафтовете в магазините, а по-късно и на пари за артикули, води то това фантастично развиване на изобретателността, което постоянно поражда в действителност забавни хрумвания. Историята с клизмата е една от тях.

В Русия, както на никое място другаде по света, знаят по какъв начин да вземат решение ежедневните си проблеми просто и с избран сексапил. Например, здравната клизма намира ново приложение, като излиза от интимното местообитание. Въпреки голямото количество хуморески и смешки по тематиката, съветските водачи употребяват устройството в автомобила си и имат няколко на практика приложения за него.

Първо, клизмата ви разрешава да издухате най-недостъпните места от прахуляк в автомобила, а руснаците постоянно почистват колите си сами. Благодарение на дългия накрайник с дребна дупка можете освен да стигнете до там, само че и да приложите задоволително мощен въздушен поток, издухвайки праховите отлагания. Е, и най-простото нещо: В " домашни " условия никой не може да се оправи с праха във въздуховодите по-добре и по-бързо от клизмата.

На второ място, клизмата може да се изпълни с разнообразни химически течности, главно с разтворители, и по този метод да измият най-недостъпните места. Вместо да се мъчите със спринцовки и тампони, можете просто да напълните гумената клизма, която несъмнено няма да бъде разядена от химията и да докарате " носа ѝ " до най-отдалечената точка, която се нуждае от смазване или разчистване. Просто, на ниска цена и радостно. С една дума, брилянтно (според руснаците). Но даже и с това вдъхновяващият капацитет на каучуковия артикул не се изчерпва.

Руските водачи, управлявайки колите си в много неприятни метеорологични условия през огромна част от годината, са осъзнали, че клизмата може, внимание, освен да отдава, само че и да приема течности! Тоест, най-лесният и чист метод за унищожаване на водата от гумените стелки в колата е... клизмата. В взаимозависимост от размера ѝ, тя може да ви помогне да се отървете от солената локва, която унищожава обувките и настроението ви с две или три стъпки. Или след 3 минути, в случай че сметнете времето, належащо за изваждането ѝ от жабката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР