Набеденият за автор на заплахи в чат реагира светкавично. Мирослав

...
Набеденият за автор на заплахи в чат реагира светкавично. Мирослав
Коментари Харесай

Някой ме е набедил: Проговори мъжът от скандалния чат със закана ВИДЕО

Набеденият за създател на закани в чат реагира стремително. Мирослав Андонов разгласява видео на стената си във Фейсбук. Това идва, откакто се отприщи гнева на доста хора в обществените мрежи от оповестения диалог сред него и негов прочут.

Разказахме ви по-рано през днешния ден, че в него се съдържаха обиди към потърпевшото момиче от Стара Загора. Тя беше грубо бита и нарязана с макетен нож от Георги Николаев. Освен нецензурните думи, в публикувания чат, имаше и закани.

Ето какво сподели Мирослав:

„ Аз съм Мирослав Андонов, тук съм във връзка със случилото се в чата, по отношение на момичето.

Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз причинителя, някой ме е набедил. Взел и е направил подправен чат, знаете какъв брой е елементарно. Знаете по какъв начин се случва. Не знам за какво на мен се е случило, само че е реалност. Аз ще се свържа с органите, подал съм тъжба. Ще виждам да направя всичко допустимо да потвърдя в действителност, че не съм бил аз, само че това е за в този момент, което мога да направя, да кажа, че не съм писал нищо. “

Над 1000 души разясниха видеото на мъжа. Едва няколко от тях позволиха, че казаното от него може да е истина. Останалите са на мнение, че младият мъж лъже и това е опит да се измъкне от обстановката.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР