МО на Руската федерация публикува “оригинално тайно разпореждане на командира

...
МО на Руската федерация публикува “оригинално тайно разпореждане на командира
Коментари Харесай

Русия твърди, че Киев готвел атака в Донбас

МО на Руската федерация разгласява “оригинално скрито предписание на командира на Националната армия на Украйна генерал-полковник Николай Балан от 22 януари 2022 година за атака на Донбас през март”, пишат от ТАСС.

“Заповедта е за образуване на образование на батальонната тактическа група на 4-та оперативна бригада за осъществяване на специфични бойни задания интервенцията на взаимните сили в състава на бригадата Въоръжени сили на Украйна ", се показва още в известието.

Документът е адресиран до началниците на Северен Киев, Южна Одеса и Западни териториални ръководства на Националната армия на Украйна, твърди представителят на съветското Министерство н защитата.

По думите му документът съдържа истинските подписи на длъжностните лица, виновни за осъществяването на дилемите на командването на Националната армия на Украйна.

Агенцията Ройтерс твърди, че министерството е разгласило шест страници документи, които " потвърждават ", че Киев е възнамерявал военно нахлуване против подкрепяните от Русия размирен райони в Донбас. Според организацията не е допустимо да се удостовери достоверността на документите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР