Той направи изявлението в реч във Военната академия на САЩ

...
Той направи изявлението в реч във Военната академия на САЩ
Коментари Харесай

Байдън открои критичната роля на САЩ за Израел, Украйна и Индо-ти...

Той направи изказването в тирада във Военната академия на Съединени американски щати " Уест Пойнт " в Ню Йорк.

 

Речта пред 1036 дипломирани кадети от американската войска е част от напъните на Байдън администрацията да поддържа дейния и пенсиониран боен личен състав. Те включват двупартиен закон, който той подписа преди две години, с цел да помогне на ветераните да получат по-лесен достъп до опазване на здравето.

Байдън дефинира американските бойци като " работещи непрекъснато ", с цел да поддържат Украйна в продължаващата повече от две години война с Русия. Но също по този начин повтори уговорката си да ги държи надалеч от фронтовата линия.

 

Американският водач също така сложи особено акцентиране върху ролята на Съединени американски щати в отблъскването на ирански ракетни офанзиви против Израел и поддръжката за съдружниците в Индо-Тихия океан против възходящия китайски милитаризъм в района.

" Благодарение на въоръжените сили на Съединени американски щати, ние вършим това, което единствено Америка може да направи като незаменима нация, единствената суперсила в света ", безапелационен бе Байдън.

 

Държавният глава би трябвало да взе участие в службите за Ден в памет на починалите във войните на националното гробище Арлингтън във Вирджиния в понеделник. Седмица по-късно той ще пътува до Франция, с цел да взе участие в церемониите по случай 80-ата годишнина от от десанта в Нормандия.

 

Предвижда се Байдън да изнесе огромна тирада за героизма на съюзническите сили през Втората международна война и продължаващите закани за демокрацията през днешния ден.

Като вицепрезидент той два пъти се обръща към завършващ клас кадети в академията на към 64 км северно от Ню Йорк, само че това беше първият път като президент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР