Много хора в днешно време страдат от безсъние. Дали причинено

...
Много хора в днешно време страдат от безсъние. Дали причинено
Коментари Харесай

Край на безсънието с тази чудотворна билка!

Много хора в днешно време страдат от бодърствуване. Дали породено от стрес или инсомнията към този момент е хронична, безсънието може да съсипе не просто целия ни ден, само че и цялостното ни здраве.

 Не игнорирайте нощните събуждания, те сигнализират за ТОЗИ проблем Не игнорирайте нощните събуждания, те сигнализират за ТОЗИ проблем
Нощният сън е най-важната и нужна отмора, от която се нуждае оранизмът на индивида. Възможно е обаче да има прояви на разтревожен сън и то...

Изпитан лек при бодърствуване е лавандулата. Ароматът има способността да гони напрежението, по тази причина се употребява постоянно при релаксиращи процедури и ароматерапия. Сложете до възглавницата си торбичка със сухи листа от благоуханното растение или използвайте масло от лавандула, в което да потопите дървени пръчици. Те ще попият аромата и ще го разпилян из спалнята.

След като сте основали такава приятна атмосфера, помислете и за другите хубави неща, които вършиме в спалнята.

Специалистите споделят, че сексът е едно от медикаментите при бодърствуване, тъй като по време на половия акт, човек отделя хормона окситоцин, който способства за положителния сън.

Не на последно място, с цел да се радвате на здрав сън, спазвайте някои правила: без тв приемник в спалнята, без работа до късно преди лягане, без телефони и наследник екран към леглото и изключително преди заспиване.
 Не можете да спите? Ето по какъв начин да се справите с казуса! Не можете да спите? Ето по какъв начин да се справите с казуса!
Сънят е извънредно значимо нещо за нашето всекидневие. За да можем да действаме обикновено би трябвало да сме се наспали добре. За жал, т...

Според фън шуй пък спалнята не би трябвало да е ситуирана в ъгъла на стаята, тъй като там може да има спряла сила.

Здравият сън се нуждае и от инвестиция в комфортно легло - матракът, завивки, облеклата, в които спите – значимо е тялото да се усеща удобно, с цел да се отпусне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР