Много често мъжете са способни да изкарат всяка жена от

...
Много често мъжете са способни да изкарат всяка жена от
Коментари Харесай

10-те неща, които могат да вбесят дори най-спокойната жена

Много постоянно мъжете са способни да изкарат всяка жена от релси. Днес сме ви подготвили нашите 10 неща, които сигурно са способни да вбесят даже и най-спокойната жена.

1. Не слушате жена си, когато приказва

Ако дамата до вас е решила да ви показа нещо, което я вълнува или тормози, а вие въобще не я отразявате и гледате в телефона си, играете на някоя игра на компютъра или просто си мислите нещо тотално друго, тогава сигурно ще я накарате да полудее. Освен всичко останало, това е демонстрация на огромно пренебрежение към обичаната жена.

2. Флиртувате с други дами

Когато се закачате с други дами пред вашата това сигурно ще я разгневи много. Макар, че по-голямата част от дамите няма да признаят раздразнението си от този факт, вие доста скоро несъмнено ще разберете какво да значи женският яд да се излее от горната страна ви. 

3. Прекалено спестовни сте

Ако финансовото ви състояние е повече от приемливо, а вие броите всяка стотинка и гледате по какъв начин да си спестите множеството разноски, то сигурно бихте ядосали безусловно всяка жена. Ако карате дамата да заплаща сметките, да пазари, да поема разноските по огромна част от нещата, за които е редно и вие да поемете малко финансова отговорност, само че вместо това вие се скатавате - това ще докара, която и да е жена до положение на полуда.

4. Не оценявате това, което прави

Ако дамата до вас прави всичко единствено и единствено да ви зарадва и да се почувствате добре, а вие я дарявате само с кисела и апатична физиономия, това ще я ядоса на 100 %. 

5. Не забелязвате особеното в нея

Въпреки натоварения живот жена ви е съумяла да откри време за коафьор, маникюр или да си купи нови облекла, с цел да ви впечатли, а вие въобще не забелязвате това, сигурно ще я ядосате и освен. Безразличието ви към нея ще нарани възприятията ѝ и това в действителност ще е мотивът тя да ви е ядосана дълго време.
Кои са нещата, които изкарват другите зодии отвън нерви?
Всеки човек има нещо, което го ядосва ужасно доста. В тази публикация ще проследим кои са нещата, които могат да извадят от равновесие и н...
Прочети повече
6. Използвате я и не сте откровени с нея

Ако жена разбере, чче вие сте с нея, не тъй като я обичате и я намирате за най-специалната жена, а поради личен интерес и полза, то тя ще бъде ядосана на Н-та степен.

7. Не признавате нейния триумф

Ако дамата до вас има професионален триумф, огромно кариерно развиване, само че вие продължавате да си мислите, че сте по - добър и съумял от нея ще спечелите само гнева ѝ.

8. Не държите на думата си
Бясна съм! Как да прекарате 24 часа, като запазвате успокоение
Състоянието, в което мъчно се побирате в кожата си, всичко ви нервира и имате обезверена потребност да избягате е познато на всеки човек. Дали...
Прочети повече
Обещавате нещо, само че не го изпълнявате. Особено, когато това се случва постоянно и самата тя знае, че още веднъж няма да удържите на думата си, ще я накара да се почувства в действителност доста ядосана. 
Така, че мъже, дръжте на мъжката си дума!

9.  Не спирате да слушате мама

Дори в случай че сте минали 40 години, само че към момента на 100 % се вслушвате в препоръките на майка си, това несъмнено ще разгневи женаа ви.

10. Прекарвате прекомерно време с приятелите си

Когато всякога излизате сякаш за малко с приятелите си, а се оказва че пренебрегвате жена си поради тях, това ще я разгневи сигурно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР