Водеща на BBC казва, че е била изхвърлена от полет

...
Водеща на BBC казва, че е била изхвърлена от полет
Коментари Харесай

Водеща на BBC стартира полет за Турция след спор за алергията на дъщеря си към фъстъци

Водеща на BBC споделя, че е била изхвърлена от полет за Турция със фамилията си, откакто помолила пасажерите да не ядат фъстъци заради алергията на щерка й.

Синоптичката Джорджи Палмър, 49, трябваше да пътува до Даламан от Лондон, Гетуик със брачна половинка си Ник Солом, 48, и дъщерите си Роузи, 12 и Ани, 14. Въпреки това, откакто сподели на екипа, Роузи е имала анафилактична алергия към фъстъци, тя твърди, че фамилията й е било „ отхвърлено от самолета “.

Джорджи споделя, че е помолила пасажерите да не ядат ядки по време на полета, „ които всички се обърнаха, с цел да помолят общително реда откъм гърба ". Тя обаче споделя, че когато капитанът схванал за алергията на щерка й, той отказал да лети със фамилията, което довело до скандал.

Припомняйки си драмата, тя сподели: „ Внимателно помолихме пасажерите начело от самолета, с цел да споделим нашата молба, и ред след ред, бързи като деликатно направена пътека за домино, всички пасажери се обърнаха, с цел да помолят реда откъм гърба да не ядат ядки по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР