Мистерията около неочакваната смърт на единия от братя Галеви остава

...
Мистерията около неочакваната смърт на единия от братя Галеви остава
Коментари Харесай

Нова мистерия! Как е починал Ангел Христов

Мистерията към непредвидената гибел на единия от братя Галеви остава и досега.

Близо месец след неочакваната гибел на Ангел Христов, прочут като единия от Братя Галеви, и 3 седмици след погребението му към момента не е подготвена ДНК експертизата на тялото му, настояват от окръжната прокуратура в Кюстендил, предава " 24 часа ".
-->
“Не са подготвени заключенията на специалистите. Обещали са, че ще ги изготвят в по-бърз порядък. Резултатите от ДНК експертизата ще ни разрешат да снемем от търсене лицето, към момента за него има заповед за търсене. Той е погребан на база на дактилоскопски отпечатъци ”, каза представителят на прокуратурата Мариана Сиракова.

На 3 юни шокиращо стана ясно, че е умрял 54-годишният Ангел Христов. Според Министерство на вътрешните работи и осведомени той е умрял предната нощ в имението си в село Ресилово, а съгласно известието за гибел - на 3 юни сутринта в частната болница в Дупница. Тя отхвърли при тях да е установена гибелта.

На самото заравяне един от приятелите на Ангел Христов сподели - не може подобен здрав човек да почине по този метод! И стартира версията, че е погубен. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР