Пред Мон Дьо застава една актриса, която днес празнува своя

...
Пред Мон Дьо застава една актриса, която днес празнува своя
Коментари Харесай

Здрава Каменова се разминала на косъм от психиатрия

Пред Мон Дьо застава една актриса, която през днешния ден чества своя имен ден – Здрава Каменова. Успехът при нея не идва елементарно, а след първото си раждане даже мисли да емигрира, до момента в който не се намират хора в театъра, които дават късмет на драматурга в нея. И по този начин малко по малко куклената актриса трансформира името си в марка.

Тя написа авторски или драматургични текстове, играе на сцената, в киното и дублира в малкия екран. Тя е мултифункционален актьор, който обаче има тази мощ след най-голямата рецесия в живота си - меланхолия в тийнейджрските си години.

Каменова дава првото си изявление не като комик, а като дамата, чийто живот не е просто летен морски бриз.

" Постоянно пътувам, не обичам да ми е скучно. Непрекъснато сама се провокирам. Взела съм си от детството и неприятното и хубавато. Най-светлите интервали в живота ми са след детството ", споделя Здрава Каменова.

Тя прибавя, че живота и минава в центъра на София, на площад " Македония ", място съгласно нея извадено от разказ на Маркес. " Аз прекравах доста време у дома. Живеехме в голям апартамент. Непрекъснато в нашия хол имаше хора разказвайки разнообразни истории, които те споделяха на баба ми. Четях доста книги, такива, за които дребната ми душа не беше подготвена ", прибавя Каменова.

Тя споделя, че е била тревожна. " Минах през кабинета на психиатър, само че не останах там. Тогава се появи една фигура в моя живот, другар на моя татко – психолог с новаторски разбиразния. Това, което направи той за мен е, че прекатурна целия ми свят. Той откри моята страт към писането. Караше ме да пресъздавам страховете си, да се майтапя с тях. Това ми даде страховит инструмент ", споделя актрисата.

" Аз съм човек, който се оправи с нито едно хапче. А животът е все по-хубав и по-хубав ", прибавя Здрава Каменова.

Тя споделя, че гневът и е обвързван с експанзията и арогатността. " За мен е наложително да обърна с хастара неприятното и да намеря по какъв начин да му се присмея ", споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР