Едгар Кейси, известен като Спящият пророк, е една от най-загадъчните

...
Едгар Кейси, известен като Спящият пророк, е една от най-загадъчните
Коментари Харесай

Пророкът Едгар Кейси и неговите предсказания за света

Едгар Кейси, прочут като " Спящият оракул ”, е една от най-загадъчните и забавни фигури в историята на мистицизма и пророчествата. Роден през 1877 година, Кейси става прочут със своите качества да влиза в транс и да дава информация за здравето, бъдещето и духовните въпроси. Неговите предсказания и четения са записани и оценени от голям брой откриватели и не престават да вълнуват хората даже десетилетия след неговата гибел през 1945 година.

Едно от най-известните предсказания на Кейси е обвързвано с бъдещето на света и огромните географски промени. Той предсказва, че лицето на планетата ще се промени фрапантно, като Америка ще бъде разцепена, Япония ще потъне под вода, а нови земи ще се появят край източния бряг на Америка. Също по този начин, Кейси планува разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, възхода на Китай като суперсила и евентуалното обединяване сред Русия и Съединени американски щати.

Кейси е прочут и със своите визии за Атлантида, като предсказва, че античният митичен континент ще бъде открит наоколо до остров Биними, Бахамите, и че водите към Биними имат лечебна мощ. Освен това, той приказва за значимостта на духовното събуждане и смяната в общото схващане на човечеството, което ще докара до нова епоха на мир и прояснение.

Въпреки че доста от предсказанията на Кейси към момента не са се сбъднали, те не престават да провокират интерес и диспути измежду учените и търсачите на истината. Неговите пророчества са били предмет на голям брой книги и проучвания, които се пробват да разгадаят и интерпретират неговите визии за бъдещето на човечеството и планетата Земя.

 

1. Голяма част от Европа ще се промени единствено за един момент. Япония ще потъне, а нова земя ще се появи край източното крайбрежие на Северна Америка.

 

2. Ще има изместване на земните полюси, тъй че там където е имало леден климат ще стане по-топло, а регионите със субтропичен климат ще станат с тропически.

 

3. Ще настъпят времена в които слънцето ще потъмнее. Това ще бъде сигнал за началото на събитие обвързвано с духовното събуждане.

 

4. Атлантида ще бъде открита наоколо до остров Биними, Бахамите. Ще се открие, че водите към Биними имат лечебна мощ. Крарцовите кристали там ще бъдат приети със своите лечебни свойства да възвисяват и синхронизират доста типове сила, като светлината и електричеството.

 

5. Историческото и неучно завещание на Атлантида ще бъде налично за духовно отдадените. Тези записи ще бъдат открити в загадка камера на храма на Атлантида, който ще се издигне от морското дъно.

 

6. Ще бъде създадена цяла нова научна област, основана на психическите/духовни явления. Ще настъпи смяна на фокуса при изследванията. Науката ще дава повече тежест на духовните феномени и по-малко на материалните. Това ново поле на духовната просвета ще стане практично и измеримо, като актуалните науки.

 

7. В пустинята Гоби ще бъде открит " Град от злато ”. Той ще има храм с асансьори, електрически коли и вълшебен детайли.

 

8. Един от най-големите градове в света Ню Йорк ще изчезне изцяло.

 

9. Западното крайбрежие на Съединени американски щати ще бъде унищожено и ще има големи опустошения в Лос Анджелис и Сан Франциско. Нова земя ще се появи край крайбрежията на Америка, а огромните езера ще изтекат в Мексиканския залив през река Мисисипи. Големи географски промени ще настъпят в централните елементи на Съединени американски щати. Най-безопасните места по време на този интервал ще са щатовете Охайо, Индиана и Илинойс.

 

10. Ще настъпят времена в които всички хора ще осъзнаят своята отговорност един към различен. Това ще бъде миг в който ще се промени общото схващане на човечеството. Кейси предвижда, че ще има три фундаментални археологически открития свързани с дълбоката античност, които ще доведат до гражданска война в разбиранията за произхода на индивида. Това ще се случи, когато човечеството доближи до по-високото равнище на нематериалност. В разследване на големите промени свързани със Земята, ще настъпи нова епоха на мир и прояснение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР