Феновете на Britain's Got Talent възразиха срещу Бруно Тониоли като

...
Феновете на Britain's Got Talent възразиха срещу Бруно Тониоли като
Коментари Харесай

Феновете на Britain`s Got Talent на ITV се ядосват заради лудориите на Бруно Тониоли в шоуто

Феновете на Britain's Got Talent възразиха против Бруно Тониоли като арбитър в шоуто, откакто той прекъсна комедиант - само че наподобява не схващат неговите смешки.

Комикът Дарън Уотсън се завърна в шоуто на ITV, откакто беше отритнат предходната година и се опита да удиви съдиите с едноредовите си реплики - само че не всички от панела схванаха занимателния аспект на постъпката му. Той стартира рутината си с смешка, казвайки: „ Нямам доста шанс със срещите, единствените срещи, които получавам, са актуализации на компютъра. “ Но шегата му беше посрещната с безмълвие. Въпреки това, той скоро завоюва съдиите и тълпата, оставяйки ги по шевове.

И до момента в който Саймън Коуел е прочут с това, че е мъчно да се завоюва, той похвали Дарън и му сподели: „ Все едно си купил хиляди коледни крекери и ги отвори и ни ги прочете допустимо най-бързо. Това го направи толкоз занимателен.

Той също по този начин стигна до такава степен, че му сподели, че е удовлетворен, че е взел смелото решение да се завърне, откакто го е " бутилирал " предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР