Министерството на външните работи (МВнР) отваря вратите си за студенти

...
Министерството на външните работи (МВнР) отваря вратите си за студенти
Коментари Харесай

Външно министерство отваря вратите си за студенти

Министерството на външните работи (МВнР) отваря вратите си за студенти на 2 декември, оповестиха от ведомството.

Водени от убеждението, че инвестицията в младежите е инвестиция в бъдещето и в света, в който желаеме да живеем и да се развиваме, с готовност отваряме вратите на институцията под надпис MFAWantsYou особено за вас – студентите, пишат от Министерство на външните работи.

В Деня на отворените порти студентите ще имат опция да участват на къси лекции и полемики по настоящи и значими тематики от българската външна политика. По-смелите ще имат опция даже да премерят сили в полагането на образцов тест за стажант-аташета, означават от ведомството.

В " Дома на българската дипломация " студентите ще могат да прегледат залите, в които се договарят и подписват интернационалните контракти и спогодби, да се срещнат с сбирката на Министерство на външните работи от изобразително изкуство и да посетят кабинета на министъра.

Освен опознавателната обиколка в коридорите на българската дипломация, всеки от студентите ще може да се запознае от близко с работата на всички дирекции и институти в Министерство на външните работи.

От ведомството ще дават и подробна информация за опциите за работа и стажове. Програмата може да бъде забелязана.

Студентите, които имат предпочитание да участват, могат да заявят това в един от трите слота: 10:00-12:00 ч., 12:00-14:00 ч. или 14:00-16:00ч., като попълнят следната форма в Гугъл:

Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР