Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски

...
Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски
Коментари Харесай

Не е имало туби с бензин в изгорелия автобус

Министърът на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски съобщи, че съгласно неговите първични информации не е имало туби с бензин в предната част на рейса, аварирал и изгорен на Автомагистрала " Струма ". Все отново следствието ще покаже това, сподели той, представен от македонските медии, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министерство на вътрешните работи ще съобщи всички документи на българската прокуратура, в случай че македонската прокуратура подреди това, сподели министърът в телевизионно предаване нощес. " Не мога да кажа авансово какъв брой би траяло следствие, водено от друга страна. От интерес за всички е следствието да бъде малко и ефикасно. Ако питате мене би трябвало ли да се разшири следствието мисля, че това би трябвало да се направи за да покрием всички вероятни аспекти на подобен случай. Никой не би трябвало избегне отговорност, при положение, че я има ", отговори Спасовски на въпроса какво мисли за информациите, че следствието на злополуката може да продължи и до шест месеца.

Агенция " Беса Транс ", чийто лиценз бе лишен нощес, отхвърля в авариралия в България рейс да е транспортирано гориво или пиротехнически средства, оповестява македонският уебсайт Фактор. Агенцията осведоми обществото, фамилиите на починалите и ранените в трагичния случай, че рейсът по никакъв метод не е превозвал контрабандно бензин, нафта или пиротехнически средства. Общият потенциал на рейса е 450-500 литра дизел за потребление от самия рейс и никога не е имало запас за контрабандни цели, съобщи " Бека Транс ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР