Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев е

...
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо Алексиев е
Коментари Харесай

Глоба грози концесионерът на летище София заради качеството на обслужване

Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Христо Алексиев е разпоредил да се съблюдават прецизно противоепидемичните ограничения на летище София . Това е станало по време на инспекция на организацията и спазването на ограниченията на столичния аеропорт, оповестиха от МТИТС.

Заедно с представителите на всички способени институции са прегледани опциите за намиране на ефикасни решения.

Министърът е разпоредил на Групово дело " Гражданска въздухоплавателна администрация " още тази седмица да провежда работна среща, на която всички виновни органи, дружно с концесионера на летище София в елементи да начертаят вероятните решения за възстановяване на обслужването на пасажерите и противоепидемичните ограничения на летище София .

Министър Алексиев е настоял да се направи всичко належащо за усъвършенстването на така наречен тесни места, където се чекират пасажерите, както и вентилационната система да продължи да работи на оптимален потенциал . Той е изразил удовлетворение от работата на Групово дело " Гранична полиция ", които са повишили доста потенциала на гишетата за обслужването на пасажери.

Поетият от концесионера ангажимент в офертата за равнището на обслужването на пасажери не е спазен и съгласно министър Алексиев, прекомерно евентуално е след тази инспекция да последва глоба, както е написано в концесионния контракт, допълват още от транспортното министерство.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР