Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на директора на Главна дирекция „Национална

...
Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на директора на Главна дирекция „Национална
Коментари Харесай

Борисов с извънредно разпореждане към шефа на полицията

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди на шефа на Главна дирекция „ Национална полиция “ Христо Терзийски да разпореди инспекция на Икономическа полиция по отношение на рецесията с водата в Перник.

„ Икономическа полиция цялата да пристигна в Перник и всичко по трасето да бъде събрано, разпитано, документ по документ да се ревизира “, разпореди министър председателят. Борисов инспектира дейностите по обследването на клон 2 от водопреносната мрежа на града, където се губят големи количества вода.

Министърът на стопанската система Емил Караниколов заяви, че профилирана компания за рехабилитация и създаване на подземни тръбопроводи дружно с екипи на ВиК ще снимат с робот-капсула водния цикъл подземен, с цел да се откри къде се губи водата и къде има течове.

Няма празници за Борисов, ето къде е министър председателят през днешния ден ВИДЕО

Заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков рапортува, че към този момент има командировани екипи от други ВиК сдружения, които подкрепят ремонтите действия. По самодейност на Министерство на регионалното развитие е инсталиран и спирателен кран на основния тръбопровод преди цех Стомана.

Питейна вода за жителите на Перник е обезпечена, изпратени са два тира с минерална вода, както и водоноски. Премиерът Борисов разпореди също оптимално да се форсира работата и по главния ремонт и реорганизация на пречиствателната станция за питейни води на Перник, за което държавното управление отпусна 3,2 млн.лв.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР