Мидълзбро поднесе поредната изненада в ФА Къп, отстранявайки Манчестър Юнайтед

...
Мидълзбро поднесе поредната изненада в ФА Къп, отстранявайки Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Титулярите на Манчестър Юнайтед преклониха глава пред позабравения Мидълзбро

Мидълзбро сервира следващата изненада в ФА Къп, отстранявайки Манчестър Юнайтед след дузпи и то на „ Олд Трафорд “.

Кристияно Роналдо изненадващо изпусна углавен удар още в 20', а по-късно Джейдън Санчо имаше шанс при рикошет, с цел да открие резултата пет минути по-късно.

След почивката Мат Крукс изравни за 1:1, като по този начин въодушеви своя отбор за още по-смела игра. Но тук си коства да отбележим, че Дънкан Уотмор преди този момент игра с ръка, с цел да овладее топката преди да достави головото подаване. Правилата обаче му дават преимущество, което надалеч не може да се смята за заслужено.

Юнайтед доминираше във всички детайли от играта, само че Джо Лъмли стори всичко належащо, с цел да не допусне повече попадения във вратата си.

Продълженията не ни предложиха нищо запаметяващо се и даже Гари Линекер предложи в своя профил в Twitter двете полувремена по 15 мин. да отидат в историята, просто тъй като все по-рядко ни оферират предстоящата драма.

При дузпите двата тима бяха безгрешни в 15 следващи случая, до момента в който не пристигна реда на Антъни Еланга. Младокът не уцели рамките на вратата и това разреши на гостите да избухнат в празник, че са постигнали един от най-големите триумфи в новата история на клуба си.

WHAT A NIGHT!!!! YOU ARE MY!!!
— Middlesbrough FC (@Boro)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР