Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще избегне всякакви срещи с

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще избегне всякакви срещи с
Коментари Харесай

Моуриньо ще говори само виртуално в България

Мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо ще избегне всевъзможни срещи с публицисти в България при гостуването на тима тази седмица. Лондончани ще играят в четвъртък от 19:00 ч. в Пловдив против локалния " Локомотив " в мач от II квалификационен кръг за Лига Европа. Двубоят ще се предава директно по " Диема спорт 2 ".

Програмата на " Тотнъм " се пази в загадка за момента, с цел да се избегне скупчване на почитатели. Очаква се отборът да дойде в сряда. Информацията е, че преди заминаването Моуриньо ще даде пресконференция от Лондон, през виртуалната платформа Zoom.

След края на мача той също ще даде онлайн изказване, като вероятно може да приказва само пред малкия екран директно след срещата. Отпаднала е и плануванаъа среща с фенклуба на " Тотнъм " в България.

В последния мач преди гостуването против " Локомотив ", " Тотнъм " загуби с 0:1 от " Евертън " като хазаин. След края Моуриньо разяснява: " Срещу положителни тимове като " Евертън ", в случай че им позволите да играят, те се усещат удобно, тъй като имат доста положителни механически играчи. Ако не ги пресирате, ще им дадете самочувствие. А ние бяхме мързеливи в пресирането. Това е разследване от неприятна кондиция, непълноценна предсезонна подготовка. Някои играчи даже не са имали предсезонна подготовка. Част от тях имаха COVID-19. Хари Кейн тренира единствено един път с нас. Някои играчи бяха с неправилно положение на духа. Не желая да приказвам за това - не съм сигурен. Разочарован съм от тима си ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР