На 84-годишна баба, която се превърна в ловец на измами“,

...
На 84-годишна баба, която се превърна в ловец на измами“,
Коментари Харесай

Баба, която беше измамена от хиляди от момче-играчка, изпрати бомбена заплаха

На 84-годишна баба, която се трансформира в „ ловджия на измами “, откакто се отхвърли от египетското си момче-играчка, беше изпратена бомбена опасност от онлайн лъжец.

Айрис Джоунс се омъжи, след което заряза Мохамед Ибрахим, 37, и споделя, че той й е оставил хиляди от джоба си. Сега тя се заема да разобличи измамници, които се пробват да заблудят дами в уеб сайтове за запознанства, и стана обществено притежание с нейния лов на измами във Фейсбук. Айрис от Уестън сюпър Меър, Съмърсет, в този момент разкри, че един онлайн лъжец от този момент е заплашил да изпрати бомба в дома й.

Тя сподели: „ Името му беше Дейвид, той твърдеше, че е в американския военновъздушни сили, работещ в Йемен - само че известията му не звучаха американски. Не беше „ здравей, скъпа “, или нещо сходно, когато го попитах коя е обичаната му храна, чаках да каже хамбургер, или хотдог, или пуканки. - само че това беше ориз!

„ Той ме помоли да му изпратя $3500 и аз го попитах по какъв начин да ги изпратя? Само да го нервирам - обичам да им се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР