Кралските фенове са убедени, че един член на кралското семейство

...
Кралските фенове са убедени, че един член на кралското семейство
Коментари Харесай

Кралските фенове смятат, че принц Уилям изглежда точно като едно от децата си в ретроспективна тийнейджърска снимка

Кралските почитатели са уверени, че един член на кралското семейство наподобява „ тъкмо като “ принц Уилям, до момента в който се любуват на ретроспективни фотоси на фамилията като младежи.

Всяко родословие си наподобява и монархията не е по-различна. Много от кралските особи са облик на своите родители или по-големи братя и сестри, до момента в който някои наподобяват повече на предшественици от доста по-стари генерации.

Принцеса Беатрис постоянно е сравнявана с кралица Виктория поради неповторимата им форма очи и впечатляваща форма на устните. Освен това фотоси на принц Хари постоянно го демонстрират, че наподобява доста на татко си, крал Чарлз.

През годините, когато принцеса Кейт и принц Уилям посрещнаха децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, и мнозина постоянно ги съпоставят с починалата кралица Елизабет II, принц Даяна и Мидълтън.

Стотици почитатели се радват да гледат ретроспективни фотоси на някои от най-обичаните членове на кралското семейство от времето, когато са били в тийнейджърските си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР