Въоръжен грабеж с кражба на 1000 лева от две каси

...
Въоръжен грабеж с кражба на 1000 лева от две каси
Коментари Харесай

Въоръжените са задигнали пари от 2 каси в кметството на Шивачево

Въоръжен обир с кражба на 1000 лв. от две каси в кметството на град Шивачево, област Сливен, е осъществен през нощта против 28 май. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че сигналът за закононарушението е получен към 3 часа. По време на закононарушението се е задействала охранителната система. Първи е дошъл на място чиновник на охранителната компания. Той е чул изстрели. Няма потърпевши, обявиха още от полицията.

Източници на „ Труд news “ обявиха, че е разрушена каса на кметството с доходи от локалните налози и такси, както и каса на пощата, която е в същата постройка. Общият размер на открадната сума е близо 1000 лв.. Служители на реда прецизираха, че в постройката има банкомат, само че следи от опити да бъде разбиван не са открити. Машината била непокътната.

Все още не е известно какъв брой са били причинителите. Според някои източници, те са били маскирани. Ще се прецизира дали създаденият изстрел или изстрели са били ориентирани към пристигналия охранител. Разследването към този момент е за взломна кражба. То още е в начален етап и детайлностите занапред ще се обясняват. Случаят провокира предстоящ отзив измежду локалните поданици. Това е първото сходно закононарушение в дребното градче.

Полицията е построила контролно-пропускателни пунктове в региона. Извършителите се търсят.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР