Ужасена двойка казва, че е получила солидна глоба от 400

...
Ужасена двойка казва, че е получила солидна глоба от 400
Коментари Харесай

Двойка глобена с 400 британски лири от местния съвет, след като хвърли плик в обществен контейнер

Ужасена двойка споделя, че е получила солидна санкция от 400 английски лири за отпадък от локалния съвет за изхвърляне на плик в публичен резервоар.

На Дебора и Иън Дей бяха дадени самостоятелни санкции от £200 от Градския съвет на Стоук он Трент, откакто управляващите откриха плика с адреса на двойката върху него в публичен резервоар. Дебора твърди, че е изхвърлила плика, до момента в който е пътувала за работа, само че съветът твърди, че това нарушава раздели 87 и 88 от Закона за запазване на околната среда от 1990 година, съгласно които битовите боклуци не могат да се изхвърлят в публични кофи.

Дебора, 47-годишна фризьорка, сподели пред Stoke-on-TrentLive: „ Получих писмо от общината с санкция от £200 и брачният партньор ми също получи такава, тъй като явно и двамата сме отговорни.. Това е за празен плик в кошче и съветът даже е прикачил фотография на плика, на който беше моят адрес в писмото им.

Тя продължи: „ Бях толкоз обезумяла. Така или другояче не бях добре, тъй като имах Covid и си помислих „ Какво, по дя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР