ИМАЛО е моменти, в които е трябвало да прехапем езика

...
ИМАЛО е моменти, в които е трябвало да прехапем езика
Коментари Харесай

Служителката в детската градина разкрива какво наистина иска да каже на родителите при оставянето и разкрива защо децата ВИНАГИ плачат при вземането

ИМАЛО е моменти, в които е трябвало да прехапем езика си, с цел да спрем да кажем нещо, което сме в действителност желая в разгара на момента.

И една служителка в детската градина показа прям взор върху нещата, които би желала да каже на родителите при утринното оставяне.

В записка от три страници, споделена с TikTok (@childcare_practitioner), тя стартира, като споделя на майките и татковците да спрат да изпращат децата си, тъй като явно са заболели.

„ Те прекарват целия ден в болежка и рев за вас “, споделя тя, преди да добави, че е „ толкоз тъжно и незаслужено за детето “.

След това тя показва, че тяхното бебе или малко дете се учи да върви и да се движи, тъй че възможностите за пораждане на злополуки са високи.

„ Вината не е наша и не можем да го предвидим “, споделя тя.

Служителката в детската градина продължава да споделя, че най-лошото, което ще се случи, е да получат дребна драскотина или наблягане.

Без да стопира дотук, тя също предизвестява родителите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР