Кой би си помислил, че една от най-красивите и влиятелни

...
Кой би си помислил, че една от най-красивите и влиятелни
Коментари Харесай

От грозно пате тя се превърна в красив лебед

Кой би си помислил, че една от най-красивите и авторитетни латиноамериканки в Холивуд е израснала, чувствайки се като грозното пате измежду членовете на фамилията си?

Суперзвездата от мексикански генезис Ева Лонгория е самата формулировка на женственост и съблазън, само че както самата тя признава, не всеки път се е чувствала привлекателна.

Социално признатата хубост в семейството на Лонгория се разграничава от метода, по който тя наподобява. Днес актрисата признава, че оценката на майка ѝ и сестрите ѝ е оказвала въздействие върху самочувствието ѝ до много късен стадий от живота ѝ.

" И трите ми сестри са блондинки. Бях единствената, която се роди с черна коса, мургава кожа, тъмни очи “, споделя актрисата и бизнесдама в подкаста Not Skinny But Not Fat на Аманда Хърш. 

" Сестрите ми имат тези красиви лешникови очи. Майка ми е " güera “ — което означава бялата. Наричат ​​я " tia güera “, тъй като е с толкоз светла кожа. Така че израснах като " la prieta fea “, което значи " грозната тъмна “.

Ева сподели, че най-много майка ѝ я е наричала по този начин. Тя обаче разясни, че колкото и да е необичайно, това е по-скоро израз на шеговита деликатност в културата на латиноамериканците и няма общо с расистка конотация или език на омразата, написа Edna.bg.

" Така че не бях хубавицата. Сякаш израснах като не хубавата. Затова взех съзнателно решение, когато бях млада, да бъда занимателната. И в действителност мисля, че това пасна на моята персона “, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР