Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви на пресконференцията

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви на пресконференцията
Коментари Харесай

Тен Хаг гони журналисти от ПКФ: Играчите са зад мен

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи на конференцията преди мача с Челси, че информациите в част от медиите за безпорядък в съблекалнята на отбора не отговорят на истината.

По тази причина мениджърът на " алените дяволи " и не позволи представителите на тези медии - Скай Спортс, Манчестър Ивнинг Нюз, Мирър и ESPN, на конференцията.

" Сигурен съм, че играчите са зад мен. За образец мога да дам обрата, който направихме против Брентфорд, мачовете с Бърнли и Фулъм. В тези мачове показхме страховит темперамент, воля и неотстъпчивост и това, че всички сме дружно ", съобщи нидерландският експерт.

Според журналиста Фабрицио Романо медиите получават информациите си от двама от играчите, поради което пък останалите футболисти в отбора им били гневни.

" Журналистите, които не са тук, не бяха позволени, тъй като в никакъв случай не потърсиха нашата позиция. Те излязоха с тези материали без нашето познание и това не е верният метод. Винаги сме имали добра връзка с медиите, само че те трябваше да ни се обадят и щяхме да обсъдим обстановката.

Историите, които те са написали, не са правилни. Няма безпорядък в съблекалнята. Във всеки тим има футболисти, които играят повече, и такива, които играят по-малко и надлежно са по-малко щастливи. В избрани обстановки те просто би трябвало да изчакат, с цел да пристигна техният късмет ", добави Тен Хаг.
 Трус в Манчестър Юнайтед, играчите са разочаровани от Тен Хаг
Трус в Манчестър Юнайтед, играчите са разочаровани от Тен Хаг

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР