Между крайните срокове на работа, рождения ден на детето ви

...
Между крайните срокове на работа, рождения ден на детето ви
Коментари Харесай

Ето от какво имате нужда, ако се чувствате изключително стресирани

Между крайните периоди на работа, рождения ден на детето ви и близо един милион други неща във вашия лист със задания, животът може да бъде много под напрежение. И в случай че към този момент сте опитвали деликатно медитация и адаптогени без шанс, може би това ще ви помогне (или най-малко ще извършите стаята си много красива).
Говорим за аметиста, най-висшият сериозен изцеляващ кристал. Ето за какво точно той ще ви помогне в битката със напрежението.
Цвят: Аметистът е лилаво многообразие на минералния кварц.
Произход: Известен също като интуитивното око, името на аметиста произлиза от гръцката дума " аметист ", която се превежда като " не-опиянения ". Това се отнася до вярването, че носенето на кристала може да отбрани притежателя си от нежелани и недомислени дейности.
Лечебни свойства: Аметистът е като спа-ден в камък. Той съдържа точната релаксираща сила, която можем да използваме след дълъг ден. Позволете на аметиста да разкрие силата си като ви освободи от насъбрания денем стрес. Така ще можете да си осигурите добър сън и успокоение през нощта.
Супер потребна спомагателна функционалност: Може да сте скептични за неща като чакри и енергийна работа, само че прочетете това. Работейки с третото око и коронната чакра, аметистът се впуска в интуицията ви. Третото ви око е считано за вход към духовното царство, до момента в който коронната чакра е най-високият от седемте енергийни центъра, ситуирани в тялото ни. Това освен значи, че аметистът ще помогне на тялото ви да си обезпечи по този начин нужните за спокоен живот детайли като здрав сън и релаксация, само че ще работи и с третото ви око, с цел да балансира мозъка с проницателни решения на проблемите.
Как да го употребявате: Аметистът е кристал, който можете да поставите във всяка стая в дома си. Той работи като натурален пречиствател на въздуха от ттрицателна сила и излъчва позитивна сила. Можете също по този начин да легнете и да поставите кристала над третото ви око, ситуирано в средата на челото, на към един сантиметър над веждите, и да му позволите да почисти мозъка ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР