Приятели на звездите, вижте какви възможности и подаръци ви носи

...
Приятели на звездите, вижте какви възможности и подаръци ви носи
Коментари Харесай

Юпитер в Близнаци: Вижте какви възможности и подаръци ви носи

Приятели на звездите, вижте какви благоприятни условия и дарове ви носи Юпитер в Близнаци в 12-те месеца след 26 май 2024.

Аз съм, съветвам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, създател на книга за приложение на легенди и приказки за реализиране на на практика цели. 



Юпитер-Зевс, или може би на български Взес, е планетния знак на вземането, приемането, изобилието, културата , науката и техническия  напредък,  знак също на интернационалната търговия и културното развиване. Докато се движеше в земния знак Бик-Телец той донесе материални благоприятни условия на мнозина и отчасти превъзмогване на следствията от финансовата рецесия след пандемията. През идните 12 месеца Юпитер ще пътува през градусите на въздушния знак Близнаци, с което ще донесе напредък в други области – познание, просвета, обучение, превоз, медии, връзки, реклама. Юпитер в Близнаци ще насочи повече средства към образованието на най-малките и езиковите образования, ще ускори туризма във всичките му форми, ще ускори въздействието на електронните медии и рекламата, и даже ще подкрепи позабавения ритъм на развиване на неоспорваната до неотдавна кралица на медиите - малкия екран.

Подобни прекосявания се случват един път на 12 години, само че с разликата, че това ще бъде подкрепено от 3 спомагателни късметлийски фактора. Първият е Венера, която ще даде благоприятни условия на младите дами да учат и в страните, в които това е било затруднено до момента, ще донесе и в допълнение финансиране за образованието и увеличение на учителските заплати. Вторият подкрепящ фактор е Плутон във Водолей – за него следва обособен клип. Третият Фактор – Нептун и обществените институции, ще поддържат младите и образованието. Повече за това чуйте тук https://youtu.be/KORjm83um24.

А в този момент вижте какво ще донесе Юпитер в Близнаци съответно за Вас, съгласно слънчевия знак и съгласно асцендента:

Храбри Овни,  вие ще получите опция за възобновяване или замяна на автомобила, спомагателни маломерни транспортни средства, повече провинциални пътувания, езикови и други образования, шанс със съседи и съученици. 

Мощни Бикове-Телци, при вас се развива късметлийски финансовата сфера – покачват се приходите от заплата и други източници. В същото време можете и да пазарувате повече от нормално, в това число едри покупки и вложения.

Шеговити Близнаци,  при вашия ще се появят най-вече новости. Ще имате чудесни благоприятни условия да се наложите, да успехите съперниците, ще подсилите мускулите си с повече придвижване. С дейните си дейности и предвидливост евентуално ще доминирате и на любовната/брачна сцена.

Уютни Раци,  за вас Юпитер ще донесе неуловими благоприятни условия за духовно и религиозно развиване, за пътешествия, ще даде предпоставки да помагате на близките, да ги успокоявате и да изпъкнете като " най-хубавия човек на света ". 

Уверени Лъвове, вие ще растете в посока другарства и колективен живот. Повече другари, цели компании ще отворят вратите си за вас или пък ще ви одобряват за собствен лидер, както от дълго време мечтаете.

Фини Деви,  вие ще имате опция да повишите работна си позиция. Ще получите самопризнание за напъните си и в персонален проект. А някои може би и купа!

Деликатни Везни,  пред вас ще разкрият нови духовни хоризонти, нови идоли и учители,. Ще бъде по-достъпна за вас културата на вашата и непознатите страни. Много по-чести са вашите пътувания в чужбина и контактите с чужденци и преден образец във вашата работна област Ще откриете и опция да учите.

Магнетични Скорпиони, при вас Юпитер ще укрепи обичаните ви области – логика на психиката и мистичност, ще донесе благоприятни условия за задълбочаване на връзките, за разкриване на нови, значими истини.

Щедри Стрелци, вие ще растете в любовта, доверието, изкуството и хубостта. Кариерно ще порастват вашите половинки … а и вашите съперници, които тъкмо ще са доста дейни.

Надеждни Козирози, при вас ще се развие развият професионалните умения и оборудването ви. Грижата за здравето ще придобие нови измерения, за които тъкмо в този момент на драго сърце ще платите. 

Приятелски Водолеи,  във вашият живот ще се усили опцията да водите другите във времето за развлечения и почивки. А знаете, че бодрият човек е по-способен на обич, игри и творчество – тази година те са вас. Може би и с някое бебе за похлупак!

Нежни Риби , настройте сърцето си за доста обич в фамилията, а може би и за неговото разширение. Ще имате опция за усъвършенствания в дома и при родителите ви.

Ще привлечете към себе си упоменатите благоприятни условия, като с оптимизъм и фантазии, като празнувате живота всеки ден!

Универсалните астро-прогнози в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите значими мотиви можете да си извършите самостоятелна годишна прогноза с Краси Кирчева с над 90% успеваемост

А най-запалените могат работят по своята " Астрологична подготвителна стратегия " с моя поддръжка и до реализиране на значима житейска цел, вижте по какъв начин ТУК

Празнувайте живота и мечтайте, с цел да отворите вратата си за Зевс-Взес-Юпитер!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР