Принцесата на Уелс сподели трогателна и невиждана снимка на принц

...
Принцесата на Уелс сподели трогателна и невиждана снимка на принц
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън сподели нова семейна снимка за рождения ден на принц Уилям

Принцесата на Уелс показа трогателна и невиждана фотография на принц Уилям и трите им деца по случай 42-ия му рожден ден с извънредно персонално обръщение.

 

Снимката демонстрира Уилям с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които скачат над пясъчни дюни, с обръщение:  " Честит рожден ден, баща, всички те обичаме толкоз доста! Cx ", което значи, че това е персонално обръщение от Кейт. Снимката, споделена в обществените мрежи, е направена от Кейт предишния месец, до момента в който фамилията е било в Норфолк. На занимателната фотография Уилям лети в прескок дружно с децата си Шарлот, Луи и Джордж, а лицата на всички греят от необятни усмивки.

 

 

 

Междувременно бащата на Уилям, крал Чарлз, също се включи в обществените мрежи, с цел да пожелае на сина си цветущ рожден ден тази заран. В акаунта на кралското семейство той разгласява фотография от предишното, на която бебето Уилям седи в скута на татко си, а Чарлз е усмихнат от дребния си наследник. Тя беше последвана от известието: " Честит рожден ден на принца на Уелс! "

 

 Кейт Мидълтън показа нова фамилна СНИМКА за рождения ден на принц Уилям - 2

 

Днешният рожден ден на Уилям идва, откакто той се сблъска с сложни 12 месеца след диагностицирането на рак както на татко му краля, по този начин и на брачната половинка му Кейт. Въпреки компликациите, кралският коментатор Ингрид Сюард съобщи, че миналата година е построила Уилям и че майка му, починалата принцеса Даяна, би се гордяла с него.

 

Пред Mirror Ингрид съобщи: " Това бяха едни от най-трудните няколко години в живота на принц Уилям. Той е сензитивен, харесва структурата и да има неизменност. Той не се отхвърля елементарно. Отношенията му с брат Хари го разстройват повече, в сравнение с би желал да признае. Но му беше по-лесно да прекъсне връзките, в сравнение с да си разреши да се нервира непрестанно.

 

 Кейт Мидълтън показа нова фамилна СНИМКА за рождения ден на принц Уилям - 3

 

Животът му с Кейт му дава сигурността, любовта и другарството, от които се нуждае. Той не се стопира на загубата на майка си, само че знае, че възприятието на болежка в никакъв случай няма да изчезне изцяло. " Ингрид споделя, че събитията от последната година са сближили Уилям и Чарлз, защото и двамата скърбят за загубата на починалата кралица, а Уилям също по този начин е научил доста повече от татко си, защото се приготвя да бъде идващият крал.

 

Принц Уилям Артър Филип Луи Уелски е роден в болница " Сейнт Мери ", Падингтън, в 21:03 ч. на 21 юни 1982 година Той е първороден наследник на тогавашния принц и принцесата на Уелс. Едва на девет месеца той съпровожда родителите си на шестседмично публично посещаване в Австралия и Нова Зеландия, което е разчупване на традицията, при която кралските бебета нормално се оставят у дома на грижите на бавачки.

Майката му Даяна, която се разделя с тогавашния принц на Уелс през 1992 година, умира в автомобилна злополука в Париж през 1997 година Уилям е единствено на 15 години, а брат му принц Хари - на 12, и момчетата вървяха зад ковчега на принцесата по време на погребалната върволица през Лондон. Принцът се среща с Кейт Мидълтън в университета " Сейнт Андрюс " във Файф. Двойката се дами в Уестминстърското абатство през 2011 година, откакто се среща повече от осем години. Те посрещнаха първото си дете Джордж през 2013 година, последвано от Шарлот през 2015 година, а по-късно и от Луи през 2018 година

 

След гибелта на починалата кралица през 2022 г. кралят разгласи в първото си историческо послание, че е направил Уилям и Кейт новите принц и принцеса на Уелс. Уилям има дълготраен раздор с брат си херцога на Съсекс, като към момента няма признаци за помиряване.

 

Пререканията се породиха преди сватбата на Хари с Меган Маркъл, в този момент херцогиня на Съсекс, и се утежниха след обвиняванията, които Хари обществено насочи към брат си в своите автобиографични разкази: документалния филм на Netflix и мемоарната книга Spare. Когато техният общ другар херцогът на Уестминстър се ожени в катедралата в Честър по-рано този месец, Уилям беше велможа, само че Хари се контракти по взаимно единодушие с младоженеца, че няма да участва.

 

След последния си рожден ден Уилям започва Homewards - петгодишната си акция за премахване на бездомността в шест обитаеми места във Англия. Другите му основни задания включват повишение на осведомеността за психологичното здраве и премията Earthshot - неговият конкурс за запазване на околната среда на стойност 50 млн. паунда за намиране на решения в помощ на планетата.


Източник Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР