Медиите в Северна Македония изразиха разочарованието си от загубата не

...
Медиите в Северна Македония изразиха разочарованието си от загубата не
Коментари Харесай

Амок при съседите: Браво на публиката, така се обича Македония!

Медиите в Северна Македония показаха разочарованието си от загубата не техния отбор от България като хазаин в Лигата на нациите. Комшиите обаче похвалиха почитателите по трибуните за подкпрепата им, огромна част, от която за жалост се състоеше в обиди към българските футболисти. Привържениците освиркаха нашия химн, а по-късно непрекъснато скандираха " бугари-татари ", " бугарски п*чки " и " роми " и други. По трибуните пък се видяха и деца държащи транспаранти, на които бе задраскано българското знаме.
 Освиркаха химна на България в Скопие, хули Освиркаха химна на България в Скопие, хули " бугари-татари " и " роми " за националите ни
“Фантастична поддръжка, родолюбив заряд до небесата, стремежи и молебствия до небесата... Отдавна нашите представители не са имали такава поддръжка, идваща от сърцата на към 15 000 почитатели, които не се щадяха и приветстваха през целия мач. И за това имат огромно БРАВО. Браво на тях, по този начин се обича и предизвиква МАКЕДОНИЯ ”, написа изданието sportmedia.mk.

“Ненадиграни, само че изумени, количеството надигра качеството този път ”, вайка се ekipa.mk.
 Браво, българи! Цял мач обиждани и освирквани, само че спечелили Браво, българи! Цял мач обиждани и освирквани, само че спечелили
“Въпреки че влязохме в цикъла през юни като любимци след показване на Европейско състезание и плейофния край за Световно състезание след чудото в Палермо, представянето на “червено-жълтите ” в тази Лига на нациите е цялостен провал, след който съществено се отваря въпроса за (не)реалния свръхоптимизъм за бъдещето ”, проучва sport1.mk.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР