Мая Манолова няма намерение да подава оставка от , защото

...
Мая Манолова няма намерение да подава оставка от , защото
Коментари Харесай

Манолова няма да подава оставка от комисията по ревизията

Мая Манолова няма желание да подава оставка от, тъй като не смята че " Бойко-разбойко ", както се изрази тя, може да я желае.
Вчера на ексклузивен брифинг ГЕРБ изиска оставката на Манолова поради нейното " вероломно навлизане " в " Булгартрансгаз ". От сдружението споделиха, че не са в положение да показват документите в електронен тип, а в книжен вид. Това не е обикновено в 21 век, разгласи съпредседателката на " Изправи се! Мутри вън ".
Какъв беше казусът управлението на сдружението да кажат, че два дни след дадения от комисията период ще дават документите?, попита председателката на ПГ на " Изправи се! Мутри вън! ".
 ГЕРБ: След днешния Костинброд в енергетиката желаеме оставката на Манолова, нямаме потребност от Мая служителя на реда ГЕРБ: След днешния Костинброд в енергетиката желаеме оставката на Манолова, нямаме потребност от Мая служителя на реда
" ГЕРБ ще изиска оставката на Мая Манолова, поради тежка некомпетентност и неспособност да си извършва отговорностите като ръководител на к...
" От сдружението бяха уведомили секретариата на комисията, че не са в положение да показват желаните документи в електронен тип, нямали опция да ги сканират, ставало въпрос за хиляди документи. Имахме среща с изпълнителния шеф в 16 ч. После се оказа, че той незабавно отишъл на среща при министъра на енергетиката и не може да показа документите и на хартия ", изясни Манолова.
ГЕРБ реагира истерично на и това подухва само и единствено чувство, че тези хора са гузни, че има какво да крият, счита Манолова. Тя не схваща за какво брифингът е даден в централата на ГЕРБ като че ли партията е принципал на държавното сдружение.
Манолова желае да се ревизират и раздаваните пари за ремонт и строителство на пътища. " Българският народ живее в тотална бедност а Бойко Борисов се хвали, че дава по 50 лева на пенсионерите, до момента в който те (управляващите), които са прислужниците на народа, живеят в лукс ", разяснява Манолова.
Тя добави, че ще поддържа ИТН, в случай че те решат да сформират държавно управление: " Ако Слави Трифонов има планове за държавно управление, щом получи мандат, ние сме подготвени и да го подкрепим, както и за служебно държавно управление и нови избори ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР