Едва влезли в парламента, лидерите на Величие влязоха в остри

...
Едва влезли в парламента, лидерите на Величие влязоха в остри
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Великото разцепление

Едва влезнали в Народното събрание, водачите на " Величие " влязоха в остри пререкания.

На съвещания в президентството водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов прикани да се приложи " стрес-тест на българската политическа система " посредством основаване на коалиция " анти ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Временното управление на Българска социалистическа партия пък пожела левицата да се трансформира в " проводник " за сформиране на държавно управление с третия мандат. 

Съдът в Хага издаде заповеди за арест на някогашния съветски боен министър Сергей Шойгу и началника на генералния щаб Валерий Герасимов.

Твърди се, че Путин втрещил Радев на странна среща в Сочи. Повече по тематиката - вижте по-долу.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР