Шокиращо предалият се на родното правосъдие Евелин Банев – Брендо

...
Шокиращо предалият се на родното правосъдие Евелин Банев – Брендо
Коментари Харесай

ДАЛАВЕРА: Брендо искал да си купи къща от Ивелин Михайлов

Шокиращо предалият се на родното правораздаване Евелин Банев – Брендо е желал да си купи или наеме къща във варненското с. Неофит Рилски, край което е ситуиран Историческият парк на идеолога на партия „ Величие ” Ивелин Михайлов. Именно в сектата на настоящия политик считал да търси леговище търсеният в половината свят необут.

Според мълвата в ъндърграунда, след вота на 9 юни Брендо се свързал с Ивелин Михайлов и изискал поддръжка за пазаруване или наемане на къща в Неофит Рилски. Той очевидно в действителност се опасява за живота си, защото селото е осеяно с камери и предлага безупречно равнище на сигурност, където Банев да заживее на мира, въпреки и търсен от Интерпол от далечната 2016-а.



В такава гъзарска барака желал да живее босът

Камерите и телохранителите принадлежат на „ Пазителите ” – компания, която на доктрина охранява „ Исторически парк ”. На процедура тя работи като частна войска на територията на Неофит Рилски, а от време на време и в прилежащи села.

Брендо обаче получил отвод от Ивелин Михайлов, който се уплашил, че сходна договорка може да унищожи в зародиш политическата му кариера. Макар да има благоприятни условия за финансиране на „ Величие ”, Банев е сподобен да нанесе пиар вреди, които в никакъв случай не могат да се изчистят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР