Манчестър Сити си навлече критики от благотворителна организация, която се

...
Манчестър Сити си навлече критики от благотворителна организация, която се
Коментари Харесай

Организация за борба с меланома скочи срещу решение на Манчестър Сити

Манчестър Сити си навлече рецензии от благотворителна организация, която се бори против рака на кожата, откакто на почитателите на техните домашен мачове беше неразрешено да носят слънцезащитни кремове. Без да влизат в елементи, най-вероятно терзанието е, че множеството кремове са във флакони, тубички или се нанасят като спрей. Подобна е политиката за сигурност и по летищата.

Решението стана ясно стана ясно преди съботния мач във Висшата лига на стадион " Етихад ", откакто почитател зададе въпрос в Twitter на екипа за обслужване на последователите.

" На входовете на стадиона феновете ще бъдат проверявани. Слънцезащитен крем няма да бъде позволен на влизане на стадиона. Съветваме последователите да помислят добре преди да дойдат и да носят шапка и вода, дадоха отговор от отдела за публиката.

Организацията Melanoma UK, водеща организация в страната на борещи се против меланомни образования, разгласи сходна политика на клуба като разочароваща и доста тревожна.

" Наистина ли? Няма да допуснете слънцезащитен крем на стадиона? Какво е обяснението? Сигурно сте наясно с увеличението на раковите болести на кожата и заплахата от лъчите UVA и UVB? Не съм тук да ви подлагам на критика, само че сходно решение е доста обезпокоително. Много футболисти са имали меланом. Това е заболяване на кожата, което не трябва да се подценява, написа изпод пък админ на организацията.

И по-късно добави: " Вашият екип съществено се е объркал. Не можете да очаквате цялостен стадион, доста от посетителите ви са деца, и хората да не си носят слънцезащитен крем. Ако имате проблем с други кремове, свържете се с снабдител, който да ви изясни. Разочароващо е, че мислите по този метод ".

Няма изясненост дали отделът за обезпечаването на публиката ще отнесе недоволството на организацията на по-високо управническо равнище.
 Жоао Кансело: Базата ми във футбола я реализирах от дуелите на улицата
Жоао Кансело: Базата ми във футбола я реализирах от дуелите на улицата

За мнозина той е идеалният бранител
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР