Българките Стефани Стоева и Габриела Стоева се класираха за четвъртфиналите

...
Българките Стефани Стоева и Габриела Стоева се класираха за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Стефани и Габриела Стоеви се класираха на четвъртфинал на турнир по бадминтон от сериите World Tour Super 500 в Куала Лумпур

Българките Стефани Стоева и Габриела Стоева се класираха за четвъртфиналите на двойки дами на шампионата по бадминтон от сериите World Tour Super 500 в Куала Лумпур (Малайзия) с награден фонд 420 хиляди $.

Сестрите, които са четвърти сложени в схемата, надвиха след поврат над Франческа Корбет и Алисън Ли (САЩ) с 21:23, 21:9, 21:10 за 64 минути. Националките изгубиха оспорвания първи гейм с 21:23, само че в идващите две елементи преобладаваха напълно и завоюваха втори следващ триумф в конкуренцията.

В спор за място на полуфиналите състезателките, които са водени от националния треньор Петя Неделчева-Хранова, ще играят против победителките от дуела сред номер 5 И Цзин Ли/Сюй Мин Луо (Китай) и Чън Хул Чан/Чън Тун Ян (Тайван).

Следващата седмица Стефани Стоева и Габриела Стоева ще вземат участие на шампионат в Сингапур от World Tour Super 750 с награден фонд 850 хиляди $.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР